Versatile Blogger Award

versatilebloggerawardVoor mij begon deze week met een nominatie. Marcia van Met het oog op de toekomst had me immers genomineerd voor deze Versatile Blogger Award. Dankjewel Marcia! Jouw timing blijkt ook super goed uit te komen vermits het ondertussen alweer een tijdje is geleden sinds mijn laatste Facts about me.

Bij deze award is het immers de bedoeling dat je zeven feiten over jou en je blog met de wereld deelt. Het is ook de bedoeling dat je aan het einde vijftien andere bloggers nomineert voor deze Versatile Blogger Award.

Marcia zelf heeft zowel de naam als ondertitel van haar blog goed uitgekozen. Die tweede is zeker geen loze belofte want haar blog vormt wel degelijk een ode aan het dystopische genre. Mocht je haar nog niet kennen dan kan je op haar blog terecht voor zowel de bekende als minder gekende boeken uit dit genre.

Blijkbaar duurde het nog tot eind september vooraleer ik een blogpost-vrije dag tegenkwam, daarom besloot ik om vandaag voor één keertje TWEE posts te publiceren. Zolang wilde ik jullie nu ook weer niet laten wachten.

7 x Zwartraafje

1. Op het wereld wijde web kom je echt alles tegen. Zeker wanneer je verschillende blogs volgt en ook nog eens door Pinterest -en dergelijke heen struint. Op die manier ontdekte ik ooit ergens dat
het vrij eenvoudig was om je eigen haar in laagjes te knippen. Ik besloot om het zelf eens uit te proberen en ontdekte daardoor ook dat je lang niet alles moet geloven wat je leest. Die techniek lukt misschien wanneer je stijl haar hebt, maar niet wanneer je golvend haar hebt. Natuurlijk was mijn timing rampzalig vermits we de dag nadien een familie-trouwfeest hadden. Gelukkig kon ik mijn rampzalige scheve lokken camoufleren door een vlecht -en knotcreatie.

2. Ik lees heel graag blogposts bij collega-bloggers, maar ben geen fan van vlogs. Af en toe maak ik een uitzondering, maar vaak laat ik ze aan me voorbij gaan én dat vind ik eigenlijk best wel jammer voor die bloggers.

harry-potter-quote-spoon3. De laatste tijd kom ik minder vaak (of vooral minder lang) op Pinterest. Ik merk echter dat het voor mij vrijwel onmogelijk is om aan Harry Potter of Nerdy-mapjes te weerstaan. Het maakt niet uit dat ik er al heel veel heb gezien, ik blijf genieten van al die mooie Harry Potter Quotes, weetjes, screenshots, grapjes, … Waarschijnlijk vind ik het gewoon ook erg leuk om te zien dat ik lang niet de enige Harry Potter-fan ben. Yep, de Potterhead-familie telt oneindig veel leden.

4. Mijn geheugen is een ramp. Het gebeurt veel te vaak dat ik van ergens anders in in huis naar de laptop toe wandel om iets op te zoeken én dat ik dan tegen dat ik me geïnstalleerd heb niet meer weet wat ik wilde opzoeken. Of ik ga naar de kelder omdat ik iets uit de voorraad moet halen en wanneer ik daar ben kan ik me onmogelijk herinneren wat ik nodig had.

vakjes5. Enkele dagen terug zag ik op Facebook allemaal posts verschijnen over wie welk boek was. Jammer genoeg kon ik dat testje niet openen. Maar mocht dit wel gelukt zijn dan was mijn resultaat waarschijnlijk iets in de aard van ‘Game of Harry Potter and the fellowship’. Echt, blijkbaar ben ik niet in te delen in één enkel vakje. De resultaten bij die testen zijn dan ook vaak hilarisch. Een tijdje terug deed ik zo eentje en ontdekte dat ik Spiritual, Emotionally, intelligent, charismatic, analytical én down to earth was. Klinkt echt super logisch. 😉

colorfinalmini6. De knappe illustratie op de homepage van mijn site – die ik trouwens ook vaak als profielfoto gebruik – kreeg ik dankzij een Facebook-spelletje. Echt waar! Ondertussen bestaat het spel niet meer maar enkele jaren terug speelde ik dagelijks Pet Society. Vrij verslavend spelletje dat me een geweldige vriendin opleverde maar dus ook een knappe op maat gemaakte tekening. Het meisje dat ze gemaakt heeft was toen nog aan het studeren en ruilde haar tekeningen voor spulletjes uit dat spel die ze graag wilde hebben. Ik volg haar nog steeds via Facebook en vind het telkens leuk wanneer ik een nieuwe illustratie zie verschijnen.

kerstkaarten20137. Het gaat waarschijnlijk heel gek klinken maar ik bedacht me het afgelopen weekend dat ik dringend werk moet maken van de kerstkaarten. Ja hoor, je leest het goed. Je beseft pas wanneer je een creabea bent wanneer je in de warme zomermaanden ideetjes uitwerkt voor winterse kerstkaarten uit schrik dat je ze anders niet tijdig af zal krijgen.

Het is nu dus eigenlijk de bedoeling dat ik hier enkele mensen nomineer. Alleen blijkt deze Award al even te bestaan en weet ik dus niet goed wie hem al wel/niet heeft ingevuld. Dus … mocht jij dit nog niet hebben gedaan en zin hebben om hem over te nemen, dan staat het je vrij om dat te doen. Ik vind het alleszins erg leuk om mede-bloggers persoonlijker te leren kennen.

5 gedachten over “Versatile Blogger Award”

  1. Ik ben ook geen fan van vlogs. Als ik tijd heb vind ik het hartstikke leuk om ze te bekijken, maar vaak heb ik geen oortjes bij me of wil ik gewoon even snel kijken waar het over gaat en dan skip ik een vlog toch sneller.

  2. Wat leuk ingevuld! En wat lief dat je zo positief schrijft over mijn blog 😀

    Je eerste puntje is heel herkenbaar: ik heb al meerdere keren gedacht dat ik best mijn eigen haar kon knippen, wat iedere keer leidde tot zeer bijzondere kapsels ^^

  3. Leuke weetjes over jezelf! Oef.. kerstkaarten maken, leuk maar zoveel werk. Vroeger maakte ik ze ook wel met plezier maar tegenwoordig koop ik ze gewoon.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.