Foto-update #49

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

20150706_112823Soms zijn postzegels bijna even schattig als het kaartje dat in de envelop verzonden werd.

 

 

 

20150711_105401Ik was nog even aan het twijfelen of ik wel een papieren agenda zou aanschaffen, nu mijn huidige is afgelopen. Eigenlijk had ik al vooral kunnen weten dat ik sowieso weer een exemplaar zou aanschaffen. Dit exemplaar met een erg handig formaat vond ik bij Action en ik ben van plan om het helemaal te personaliseren. En ja, ik kocht alweer een nieuw recensie-schriftje. Maar ik gebruik ze wel degelijk, ze liggen hier niet enkel mooi te wezen.
 
20150713_163626Bij een maandelijkse bijpraat-sessie hoort uiteraard ook eten. Je kan niet minstens 7 uur lang praten zonder bevoorrading én vermits deze Zomerse Brownie enkel in de zomer besteld kan worden (Duh!) MOEST ik hem wel bestellen.
 
mrsdoolittleIk mocht enkele dagen letten op het schattige katje van mijn broer en schoonzus, kreeg bezoek van de kat van de buren die de capaciteit van onze tuinstoelen even kwam testen en ben wanneer ik deze blogpost uitschrijf een weekje op de konijnen van de buren aan het passen. Driedubbele compensatie dus voor het feit dat we enkele dagen geleden afscheid moesten nemen van Gimli (onze eigen cavia). Nu ja, compensatie … eerder troostende knuffelsessies.
 
kringloopwinkeljuli

Af en toe bij de Kringloopwinkel binnenspringen levert je soms koopjes op. De laatste keer vond ik een rokje en sjaal voor minder als 3 euro in het totaal. Wel grappig dat ik een solden vind terwijl ik tijdens die periode nog geen enkele kledingwinkel ben binnen gestapt.
 
postpakkettenPure verwennerij in de vorm van postpakketjes. Twee van hen heb ik al gelezen, een ander heb ik uitvoerig bewonderd (die cover is zo prachtig) én het derde exemplaar … daar ben ik dan weer heel benieuwd naar, al zal het misschien wel een stoorzender worden in het ‘probeer wat af te vallen’-project. Er kwamen zelfs nog twee pakketjes bij terwijl ik deze foto-update aan het voorbereiden was. De cover van het nieuwe boek van Ransom Riggs ziet er, zoals je op deze Clavis-brochure kan zien, prachtig uit. Het laatste boek is dan weer een verrassing – ik ken de schrijfster niet en heb geen flauw idee wat ik hier van mag verwachten. Binnenkort komen jullie het ongetwijfeld te weten.
 
 

20150718_153324Deze gezonde smoothie helpt dan weer wel, al was ik niet zo gek van de combinatie appel-banaan-framboos en rode vruchtensap.
 
 
 
 
 
 
 
 
kaartenjuli2015De afgelopen week stond er ook nog eens een knutselmiddag op de planning. Dit keer was ik gelukkig meer in vorm als de vorige editie. Nu ja, vier kaartjes in vier uur kan je niet echt een grootschalige productie noemen, maar ik ben wel gelukkig met het eindresultaat. Vooral die met de veer en het kaartje voor de 60ste verjaardag van mijn schoonvader vind ik erg leuk.
oreocreamcheesebrownies
 
 

Ik besloot om te concurreren met de Paashaas en de Sint en deelde deze zelfgemaakte Oreo-Creamcheese Brownies uit. Geloof me maar, ze zijn lekkerder dan ze eruit zien én het is dus waarschijnlijk een goed idee om ze uit te delen én er zo zelf niet teveel aan te zitten. 🙂

3 gedachten over “Foto-update #49”

  1. Papieren agenda’s en notitieboekjes hebben ook mijn voorkeur. Ik ben dol op mijn Bullet journal. Afvallen…ik kan erover meepraten. Ik ben al 5 kilo lichter, maar moet er nog 7 tot mijn streefgewicht. Toch is het belangrijk ook te genieten van iets lekkers 🙂

    1. Dat genieten lukt me wel, jammer genoeg altijd inclusief schuldgevoelens omdat ik aan het ‘zondigen’ ben.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.