Eigen boeken die ik hééél graag wil lezen

eigenboekendieikgraagwillezenEigenlijk heb ik geen flauw idee hoeveel ongelezen eigen boeken er momenteel op me staan te wachten in de boekenkasten. Daar zou ik ze eens voor moeten natellen en laat me daar nu eventjes geen zin in hebben. Waar ik wel zin in heb is om jullie die eigen boeken te laten zien die ik heel graag wil lezen. Ik heb me een beetje proberen in te houden en de selectie vrij beperkt gehouden.

20150609_135832

Bestseller Babe van HollyMcQueen kocht ik vorige zomer op een rommelmarkt, De Franse tuinman van Santa Montefiore staat al een hele tijd in de boekenkast sinds ik hem in de Kringloopwinkel kocht. Ik heb nog geen enkel boek van deze schrijfster gelezen en hoop daar met dit boek (en het andere dat ook nog in de kast staat) verandering in te brengen. Eve of Chaos van Sylvia Day is het derde boek in de Marked-serie. De eerste twee boeken kreeg ik cadeau en dit laatste deel + een boekje met kortverhalen bestelde ik met een bon die ik bij Lieke won.

20150609_135809

Zowel de omnibus van Katie Fforde als Gewoonweg onweerstaanbaar van Rachel Gibson waren geweldige koopjes in de plaatselijke kringloopwinkel. Een nieuw begin van Nora Roberts kocht ik een tijdje terug toen er een leuke actie was bij Kruidvat. Ik heb ondertussen al enkele boeken van Rachel Gibson gelezen en die zijn me allemaal goed bevallen daarom ben ik dan ook nieuwsgierig naar de ongelezen exemplaren die nog op me wachten. Dat ik van Nora Roberts hou wisten jullie al langer. Daar is nog steeds geen verandering in gekomen – ook al kon ik bij de twee laatste boeken die ik van haar las al uiterst snel zeggen wie de dader was. Gek eigenlijk, dat die boeken desondanks toch nog zo’n tof leesvoer zijn.

20150609_135737

Poison Heart van S.B.Hayes en Clockwork Angel van Cassandra Clare kocht ik allebei tijdens het Boekenfestijn in Mechelen. Dat was in maart van dit jaar, dus erg lang staan die boeken nog niet op me te wachten. Universal Alien van Gini Koch staat al wat langer in de kast en vermits ik ondertussen het volgende boek in bestelling heb, wil ik binnenkort eens in dit exemplaar wegduiken.

20150609_135718

The Rest Falls Away van Colleen Gleason kocht ik ook in maart, maar Dreaming Anastasia van Joy Preble en Embrace van Jessica Shirvington staan al sinds april vorig jaar op me te wachten.

20150609_135647

Datzelfde telt voor The Dead Girls’ Dance van Rachel Caine. White Witch, Black Curse – het 7de boek uit The Hollows-serie van Kim Harrison – kocht ik tijdens de zomer van vorig jaar en Last Kiss Goodnight van Gena Showalter kocht ik zo’n twee maanden geleden bij De Sleghte (nog niet zo lang geleden dus daar moet ik me gelukkig niet om schamen)

20150609_135401

Met die twee stapeltjes zou ik sowieso wel even zoet zijn – maar ze allemaal achter elkaar lezen gaat me sowieso niet lukken dankzij bezoekjes aan de bibliotheek, een bestelling bij The Book Depository die onderweg is en enkele recensieboeken die voorrang krijgen. Toch hoop ik enkele van bovenstaande boeken binnenkort te kunnen lezen zodat ik in een volgende ‘Eigen boeken wil ik hééél graag lezen’-post andere exemplaren aan jullie kan laten zien. 🙂

4 gedachten over “Eigen boeken die ik hééél graag wil lezen”

  1. Embrace staat bij mij ook nog ongelezen in de kast (sinds het boekenfestijn in Antwerpen, mei 2014). Dreaming Anastacia kocht ik al een boekenfestijn eerder en heb ik ondertussen wel gelezen 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.