Vrijwillige tips #10

tipsVoor wie de start van deze rubriek gemist heeft, leg ik snel nog even de titel ‘Vrijwillige tips’ uit. Nu ja, veel uitleg komt er niet aan te pas hoor. Je hoeft dus niet te vrezen voor een lang epistel. Ik werk ondertussen al zo’n 13 jaar als vrijwilliger voor de plaatselijke bibliotheek. Op regelmatige basis kaft ik voor hen een heel deel van de nieuwe aanwinsten zodat die sneller in het rek kunnen geplaatst worden. Het leuke voor mij is natuurlijk dat ik op die manier ook deels zicht heb op de nieuwe aanwinsten van de bibliotheek en dus meteen ook weet welke boeken ik moet reserveren voor mezelf. In deze rubriek toon ik jullie graag welke boeken me bij de laatste lading opvielen.

Jullie hebben het waarschijnlijk al gemerkt … de laatste tijd worden er iets minder frequent boeken geleverd om te kaften. Op zich is dat natuurlijk een voordeel vermits het betekent dat ik ‘normaal’ meer leestijd zou hebben. Het betekent echter ook dat ik hier minder boeken aan jullie kan voorschotelen als vrijwillige tips. Ik dacht dat het er meer waren, maar denken dat je foto’s hebt gemaakt is nu eenmaal niet hetzelfde als dat ook effectief doen.

Deze boeken wisten me te intrigeren. Het zijn er dit keer vrij weinig en eigenlijk ook al iets oudere foto’s. Hopelijk kan ik jullie er de volgende keer wat meer voorschotelen.

20150325_173559

Deze cover vond ik echt prachtig!

20150325_173540

Na al de enthousiaste Colleen Hoover-recensies die ik heb gelezen ben ik echt wel nieuwsgierig geworden naar deze auteur.

20150325_173527

20150325_173511 20150325_171346

Ja hoor, mijn favoriete kleurtje. Waarom zou je nu zoiets verbergen? 🙂

20150325_173458

2 gedachten over “Vrijwillige tips #10”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.