Update Challenges: Maart 2015

updatechallenges2015Waar ik het vorig jaar hield bij de Reading Bingo en een Goodreads-challenge, besloot ik in 2015 nog enkele andere uitdagingen te volgen. Niet dat ik nu bewust andere boeken ga kiezen, de belangrijkste selectie-factor blijft immers de ‘goesting’. Je kan nu eenmaal zin hebben in één specifiek boek ook al liggen er nog een hele hoop andere op je te wachten. Toch lijkt het me leuk om maandelijks een keer te zien of ik met die gelezen boeken een aantal zaken kan afvinken bij deze uitdagingen.

De Goodreads-challenge zette ik op 130 en daar heb ik er, aan het einde van deze maand zo’n 38 van gelezen.

tobereadin2015updatemaart

Bij het lijstje dat ik zelf samenstelde kan ik er deze maand ook enkele afvinken.

Vermoord uit wraak =   de maximum beoordeling waard
Rode letters =  een kleur in de titel
Ik ben de nacht =  op goed geluk
Samensmelting = al een hele tijd op mijn wishlist

Ik nam me echter ook voor om dit jaar meer eigen boeken te lezen. Meerbepaald een minimum van 25 eigen exemplaren. Deze maand las ik 10 recensieboeken, 2 eigen ebooks en 1 bibliotheekboek. Dit brengt de huidige stand op 13/25. Althans dat doet het wanneer ik ebooks meetel voor deze uitdaging.

YAchallenge2015updatemaart

Het valt me nog steeds op dat ik de laatste tijd niet veel Young Adult boeken lees. Nu het er in maart eindelijk van kwam om Samensmelting te lezen, kan ik wel het laatste boek in een trilogie wegvinken.

colorcodedchallenge2015updatemaart
Ook de Color Coded Challenge was tot nu toe geen groot succes. Dankzij ‘Rode Letters’ en ‘The Green Kitchen Travels’ kan ik er deze maand wel twee aanduiden.

3 gedachten over “Update Challenges: Maart 2015”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.