Boekenreeksen uit eigen collectie

boeken-reeksen-uit-eigen-collectieDankzij de TTT die Emmy wekelijks organiseert zag ik onlangs verschillende blogposts langskomen waarin mede-bloggers hun volledige boekenseries lieten zien. Het is niet de eerste keer dat die TTT-lijstjes dit effect op me hebben, maar dit keer was ik echt heel benieuwd naar hoe het met mijn boeken-reeksen is gesteld. Meteen weer een excuus om nog eens grondig de inhoud van mijn boekenkasten te bestuderen en op zoek te gaan naar zowel volledige als onvolledige series.

Ik moet misschien alvast eerst even vermelden dat ik me beperkt heb tot series waarvan ik minstens twee delen heb. Wie weet hoelang dit lijstje anders geworden was … Oh ja ik heb het ook echt over reeksen met zelfde personages. Ik heb wel acht boeken van Nicci French in mijn collectie, maar vermits elk verhaal rond andere karakters draait heb ik deze (en andere) niet mee in de lijst opgenomen.

Onvolledige reeksen:

5 – Sara Linton-serie van Karin Slaughter (+ losse verhalen)

stephanieplum

20 – Stephanie Plum-serie van Janet Evanovich

monkeywrench

4 – Monkeywrench-reeks van P.J.Tracy

3 – Eve Duncan-serie van Iris Johansen (+ losse verhalen)

3 – Rizzoli & Isles-reeks van Tess Gerritsen

garciastohl3 – Betoverd-serie van Garcia & Stohl

pittacuslore3 – Lorien Legacies-reeks van Pittacus Lore

                       2 – Project Persefone-serie van Michelle Gagnon

2 – Grisha-trilogie van Leigh Bardugo

2 – De Test-trilogie van Joelle Charboneau

robert-jordan

14 – Het Rad des Tijds van Robert Jordan

3 – The Gardella Vampire Chronicles van Colleen Gleason

2 – Partholon-reeks van P.C.Cast

3 – Iron Fey-serie van Julie Kagawa + Ijzerlegendes

alien-novels-gini-koch

9 – Katherine “Kitty” Katt – serie van Gini Koch (nr.10 moet ik nog bestellen)

3 – Fallen-serie van Lauren Kate

morganvillevampires

3 – The Morganville Vampires van Rachel Caine

2 – Stouter – serie van Christina Lauren

kimharrison

4 – The Hollows-reeks van Kim Harrison

2 – Nachtjagers-serie van Jeaniene Frost

3 – Verboden vrucht – Abbi Glines

3 – Verleiding – Maya Banks

Oops! Sorry hoor. Het was wel degelijk mijn bedoeling om alles in één blogpost te gieten, maar blijkbaar heb ik echt wel wat boeken-reeksen in huis. Ik heb het lijstje al wel verder aangevuld dus mijn volledige series en de reeksen die nog lopende zijn toon ik jullie binnenkort.

Eén ding is alvast duidelijk … Ik ga niet al deze series vervolledigen. Bij sommige ben ik dat zeker van plan (hen heb ik alvast een opvallend kleurtje gegeven), andere zou ik graag volledig willen hebben (fysiek of als ebooks) en de overige blijven waarschijnlijk in hun huidige vorm in de kast staan of ze moeten ooit plaats ruimen wanneer de boekenkasten nog eens uit hun voegen lijken te barsten.

2 gedachten over “Boekenreeksen uit eigen collectie”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.