Update Challenges: Februari 2015

updatechallenges2015Waar ik het vorig jaar hield bij de Reading Bingo en een Goodreads-challenge, besloot ik in 2015 nog enkele andere uitdagingen te volgen. Niet dat ik nu bewust andere boeken ga kiezen, de belangrijkste selectie-factor blijft immers de ‘goesting’. Je kan nu eenmaal zin hebben in één specifiek boek ook al liggen er nog een hele hoop andere op je te wachten. Toch lijkt het me leuk om maandelijks een keer te zien of ik met die gelezen boeken een aantal zaken kan afvinken bij deze uitdagingen.

De Goodreads-challenge zette ik op 130 en daar heb ik er, aan het einde van deze maand zo’n 25 van gelezen.

Bij het lijstje dat ik zelf samenstelde kan ik er deze maand ook enkele afvinken.

tobereadin2015updatefebruari
Magic Bites – Ilona Andrews = een boek dat ik cadeau kreeg
De Meesteres – Tiffany Reisz = het eerste boek van een nieuwe reeks
Marcel Vaarmeijer = een auteur van wie ik nog niets las
Vergeet haar niet – Nora Roberts = het laatste boek van begonnen reeks
Havermoutje = een nonfictie-boek
Zoete weelde = bevat paarse tinten en is dus een cover in mijn favoriete kleur

Ik nam me echter ook voor om dit jaar meer eigen boeken te lezen. Meerbepaald een minimum van 25 eigen exemplaren. Deze maand las ik 9 recensieboeken, 5 eigen boeken (waarvan 3 ebooks) en 1 bibliotheekboek. Dit brengt de huidige stand op 11/25. Rekenen jullie ebooks mee of mag ik die er eigenlijk niet bij tellen voor deze uitdaging?

YAchallengeDoor de Young Adult-bingo valt het me op dat ik de laatste tijd minder boeken in dit genre lees. Deze maand zelfs geen enkel. Ik bedacht me echter wel dat ik in januari vergeten was om ‘De demonenkoning’ aan deze uitdaging toe te voegen.

Ook bij de Color Coded Challenge kan ik nog geen boeken toevoegen. Maar daar komt binnenkort gelukkig verandering in vermits ‘Rode Letters’ van Anne Bishop hier op me ligt te wachten.

Een gedachte over “Update Challenges: Februari 2015”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.