Foto-update #27

fotoupdate1Deze terugkerende foto-update is na enkele keren een gewoonte geworden én ook dit keer laat ik jullie via een aantal foto’s graag zien waar ik me de afgelopen dagen mee heb bezig gehouden.

2014-11-19 19.45.34Ik kreeg op korte tijd een hele lading nieuwe theezakjes voor mijn verzameling binnen. Super lief natuurlijk dat zowel mijn neef, nonkel en tante én zelfs de grootvader van een vriendin aan me hadden gedacht. Dankzij hun bijdrage is het totaal weer de hoogte in gegaan.

20novDonderdag stond er opnieuw een maandelijkse bijpraat-sessie op het programma. Lekkere sapjes bij Pitten & Bonen, een minstens even lekkere salade bij De Granaatappel én een zoete ontdekking aan het Hendrik Conscience plein, … Maar het belangrijkste was toch wel het leuke gezelschap en het uitgebreid bijpraten. (Er volgt nog een mailtje hoor RiC. Ik ben het niet vergeten!)

2014-11-22 12.46.48De Amnesty brief van November kon dit keer niet opvermeld voorbij gaan. Ik schreef deze brief immers in de hoop een blogger vrij te schrijven. Deze man werd enkel en alleen omwille van het uiten van een kritische mening via zijn persoonlijke blog veroordeeld tot 1000 zweepslagen, een gevangenisstraf van 10 jaar en een gigantische boete. Al een geluk dat wij wel zonder repercussies onze mening mogen uiten.

cadeautjeVrijdag zag ik mijn tante nog eens. Ze had dit lieve plantje voor me bij én zelfs het allereerste kerstkaartje van dit jaar. Nadien gingen we ook nog naar een plantenwinkel op zoek naar mooie en betaalbare kerstversiering. Onverwachts kwam ik daar ook een warme wintermuts tegen. Het is ongetwijfeld een hilarisch zicht wanneer ik ze draag, maar ik zal gegarandeerd GEEN koude oren hebben op de fiets.

quizwillebroekZaterdag zorgde voor een super gezellige avond. Samen met mijn nichtjes én schoonzusje hadden we immers afgesproken om nog eens mee te doen aan een quiz. Eerst hebben we iets gegeten en alvast veel bijgepraat om vervolgens naar de bibliotheek te gaan. Ja hoor, deze quiz ging door in de bibliotheek van Willebroek. De locatie was dus sowieso al een pluspunt, maar de quiz zelf bleek ook heel erg leuk te zijn.

2014-11-23 15.02.28Eindelijk ben ik aan november-editie van Allerhande geraakt. Zoals jullie kunnen zien heb ik weer een heel deel recepten geselecteerd om uit te proberen. Een witte chocoladetaart en een macaronischotel met kaas, ham en prei. Maar ook gehaktbrood met basilcum, paddenstoelen & spek, een ovenschotel met aardappel, broccoli, hesp & champignons en nog een ovenschotel maar dan met broccoli, dragon en zalmfilet. Ondanks mijn voornemen om de zoete recepten te negeren kon ik ook dit recept voor gevulde speculaas niet weerstaan. Het lijkt me wel een optie om als kerstgebak cadeau te doen.

toilettasjeTijdens de naailes van deze week werkten we aan dit toilet-tasje. De stof had mijn moeke nog liggen, met een vrolijker stofje zou het er natuurlijk meteen helemaal anders uitzien, maar eigenlijk vind ik deze combinatie nog wel meevallen. Nu de rits er nog inzetten én we kunnen stilletjes aan van een volgend project beginnen dromen.

2014-11-27 13.41.05Gisteren ging ik samen met mijn echtgenoot nog eens naar de cinema. Op aanraden van twee vriendinnen gingen we naar Interstellar kijken. Ik moet eerlijk toegeven dat ik een beetje schrik had dat deze film vooral iets voor mijn echtgenoot zou zijn en niet zo zeer voor mij, maar hij viel ontzettend goed mee. Ik hoop nog eens tot daar te geraken voor Mockingjay, want naar die film ben ik natuurlijk erg nieuwsgierig.

2014-11-27 13.41.17Vandaag vond ik deze uitnodiging in de brievenbus. Het is bij mijn weten erg onbeleefd om een uitnodiging te weigeren. Zelfs wanneer je dit jaar al drie keer naar het Boekenfestijn bent geweest … Ja toch?

2 gedachten over “Foto-update #27”

  1. Ik ben blij dat je Interstellar even leuk vond als mij 🙂

    En je moet zeker naar het Boekenfestijn gaan na die uitnodiging! Ik ben ook al aan het denken aan het Boekenfestijn in Gent half december 😉

  2. die receptjes klinken leuk , ik zal ook nog eens door de allerhande moeten bladeren. ik ga ook naar het boekenfestijn gaan in mechelen maar dan wel voor de eerste keer, ben benieuwd 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.