Foto-update #21

fotoupdate1Terwijl ik deze wekelijkse foto-update aan het opstellen ben speelt mijn laptop me duidelijk parten. Om de een of andere reden wil hij een heel deel sites niet laden terwijl het bij andere probleemloos lukt. Niet echt handig wanneer net die ene site die je nodig hebt bij de eerste categorie hoort. Ik begin dus alvast aan de tekst en hoop dat het later nog in orde komt met de afbeeldingen.

2014-09-28 16.49.11Ondertussen is deze doos al iets minder volgeladen. Het wordt dan ook stilletjes aan tijd om aan een lading kerstkaarten te beginnen vermits ik er tegen de feestdagen tussen de 20 à 30 verstuur. Daar heb ik dus sowieso nog wel wat werk mee. Ik heb deze doos trouwens omgedoopt tot mijn mini-Hallmark-fabriekje.

 

2014-10-03 16.14.11Toen ik onlangs enkele boeken doorbladerde de plaats moesten maken voor nieuwe aanwinsten deed ik een grappige ontdekking. In een boek dat ik jaren (+14j) geleden op een rommelmarkt kocht zat een kaartje dat verstuurd was naar de jongere zus van één van mijn beste vriendinnen. Blijkbaar was die kaart niet voldoende gefrankeerd en daardoor teruggezonden naar de afzender. Waarna ze dus bij mij is terechtgekomen toen ik het boek ‘adopteerde’.

2014-10-08 11.14.51Eigenlijk wissel ik zelden van wallpaper, maar nu het echt wel herfst is geworden koos ik er toch eentje met typische herfstkleuren.

 

 

2014-10-09 12.14.29Net terwijl ik de recensie afwerkte van het laatste recensie-boek dat ik in huis had belde de postbode aan met een nieuw pakket. Verse bevoorrading dus, al heb ik toch eerst even een eigen boeken gelezen vooraleer ik hierin begon. Anders komen die boeken immers nooit aan de beurt.

2014-10-10 11.04.38De afgelopen week was het echt heel wisselvallig weer. Donderdag zat ik thuis te rillen van de kou terwijl ik naast een topje, kleedje en vestje ook nog een winterpull had aangetrokken. Koud genoeg dus om smoelpap klaar te maken. Als kennen de meesten deze pap waarschijnlijk als griesmeelpudding. 😉

2014-10-10 14.22.17De dag nadien was het dan weer zo’n mooi weer dat ik samen met een vriendin in het zonnetje kon gaan wandelen. Ik had het zelfs TE warm toen ik terug thuis kwam.

 

2014-10-10 18.46.09Diezelfde dag stond ’s avonds de buurvrouw aan de deur met nog meer nieuw leesvoer. Blijkbaar had de postbode tijdens die zonnige wandeling aan de deur gestaan.  Binnenkort kan ik dus ontdekken hoe An Janssens vervolg op de Drakenkoningin verloopt. Ik ben alvast benieuwd.

 

 

2014-10-11 12.06.50In het weekend was ik dan weer heel blij dat we van die wandeling hadden kunnen genieten want toen was de zon nergens te bekennen en viel er nogal veel regen. Hier valt het nogal mee, maar iets later werd het helemaal erg. Jammer, want net die dag was het verwendag in de plaatselijke bibliotheek en daar ben ik dus niet naartoe kunnen gaan.

laureatenconcertHet Laureatenconcert van de muziekacademie in Mechelen hebben we gelukkig niet gemist. De foto’s zijn niet zo geweldig. Jammer genoeg heb ik enkel een al wat oudere smartphone en geen deftig fototoestel tot mijn beschikking. Je zal me dus op mijn woord moeten geloven wanneer ik zeg dat die kleinere schouwburg een mooie locatie was om van enkele knappe optredens te genieten.

3 gedachten over “Foto-update #21”

    1. Net ‘Penryn en de nieuwe wereld’ uitgelezen en ik ben al aan het uitkijken naar het derde deel. Zo meteen is aan mijn recensie beginnen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.