Foto-update #20

fotoupdate1Het lijkt elke dag steeds sneller donker te worden, de zomer maakt stilletjes aan plaats voor de herfst en ja hoor, ook de weken vliegen in recordtempo voorbij. Hoog tijd dus voor een nieuwe foto-update in deze terugkerende rubriek ā€¦

De week begon meteen al leuk vermits ik afgelopen maandag een nieuw bijpraat-afspraakje had met mijn vriendin en mede-boekenfan. Dat zijn dus telkens opnieuw afspraakJES want die dagen zijn steeds veel te snel voorbij. Zelfs zeven uur lang over ons favoriete onderwerp praten is nog lang niet voldoende. šŸ˜‰ Jammer genoeg hadden we het zo druk met praten dat ik helemaal niet aan foto’s heb gedacht.

2014-08-31 12.49.08Eind september werden de koppels van de Bladwijzer-actie van Boekenfans bekend gemaakt. Ik liet jullie eerder al zien welk exemplaar ik zelf mocht ontvangen, maar kan nu dus ook mijn inzending tonen. Vier verschillende bladwijzers waarvan eentje in mini-formaat.

2014-10-02 11.44.44

 

We blijven meteen even bij de bladwijzers hangen, want vermits er in het weekend een Zwartraafje-middag op komst was maakte ik nog een aantal nieuwe exemplaren. Vrolijke kleuren en uiltjes leken me wel een leuk idee.

 

 

2014-10-02 16.36.19Ook donderdag werd een leuke dag. Onverwachts ging ik samen met mijn tante naar het Boekenfestijn in Brussel. Het aanbod viel jammer genoeg wat tegen. Vooral weinig Engelstalige boeken. Misschien was het maar goed dat zowel het aanbod als de prijzen tegenviel vermits ik eerder dit jaar ook al naar de edities in Mechelen en Antwerpen was geweest. Slechts drie boeken bracht ik mee naar huis, mijn boekenbudget is dus nog niet in het rood gelopen. šŸ˜‰

knutselmateriaaltjMijn tante had echter ook een hele hoop verrassingen voor me bij. Ze was ongeveer twee weken geleden naar het Hobbysalon geweest met een vriendin en had daar een aantal zaken voor mij gekocht. Een knutselpakket van Forever Friends om kaartjes te maken, twee kruisjessteekpakketen en een kleine stempel van dezelfde favoriete beertjes, enkele houten parels (waarvan er ondertussen al verwerkt zijn tot bladwijzers) en nog een groot pakket om te kruisjessteken. Serieuze verwennerij dus en ik heb geen flauw idee waardoor ik dat verdiend heb. Binnenkort ga ik nog handwerk-stress ontwikkelen vermits er nog zoveel pakketjes liggen te wachten tot ik er een keertje tijd voor heb.

2014-10-03 11.47.51Vrijdag was ik echter helemaal happy ā€¦ Ja hoor, al dat lange wachten werd beloond. Het twaalfde deel in de Midnight Breed-reeks van Lara Adrian lag eindelijk op de deurmat. Ik bestelde het boek in december 2013 bij The Book Depository in pre-order. Volgens hun planning ging het binnen de 60 dagen uitkomen, jammer genoeg is de publicatie-datum een aantal keren uitgesteld (al heb ik dat wel zelf moeten ontdekken) en werd het boek pas onlangs effectief uitgebracht. Nu maar hopen dat ik hier snel in kan beginnen.

2014-10-04 12.46.29

 

Mijn broertje vergat zijn zonnebril bij ons in de auto, dus werd deze Forever Friends beer deze week gepromoveerd tot coole Blues Brother. Morgen zal ik hem toch maar terug afpakken zodat ik hem kan terugbezorgen.

 

2014-10-04 12.56.36

 

Na de papieren bladwijzers waren nu de bladwijzer-juweeltjes aan de beurt. Ik maakte er eigenlijk vrij veel, dus die kan je binnenkort hier op de site (bij de creaties) of op mijn Facebook of Pinterest-pagina zien verschijnen.

 

 

2014-10-05 12.42.15Niet echt handig wanneer je probeert af te vallen, maar een gastvrouw voorziet natuurlijk wel wat hapjes wanneer ze bezoek verwacht. Hartige hapjes waren er ook, maar deze citroen-macarons en witte chocolade-cranberry koekjes maakte ik zelf. Ik heb ze nadien meteen ook uitgedeeld en een deel met de echtgenoot mee naar het werk gegeven zodat ik zelf niet in de verleiding zou komen.

2014-10-05 13.09.01De sjaals, bladwijzers en kaartjes waren al uitgestald en zelfs de boeken die weg mochten stonden mooi op een rijtje. Sommige vonden een nieuwe eigenaar waardoor ik meer plaats had voor nieuwe exemplaren. Die ruimte kwam goed van pas vermits ik online iemand ontdekte die dicht bij ons woont en een aantal boeken verkocht die ik graag wou hebben om mijn verzameling Maeve Binchy boeken verder aan te vullen.

Misschien moet ik binnenkort alvast een kleine Book Haul voor jullie maken, want ook al is de maand eigenlijk nog maar net begonnen ā€¦ ik ben al 8 boeken gelukkiger geworden. šŸ™‚

Een gedachte over “Foto-update #20”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.