De Shuffle Tag

musicNatuurlijk spelen boeken een heel grote rol in mijn leven. Het zou nogal onzinnig zijn om dat nu nog te ontkennen. Ik zou immers nogal snel door de mand vallen. 😉 Toch zijn er ook andere dingen die belangrijk voor me zijn. In een eerdere post heb ik al eens laten weten naar wat voor muziek ik graag luister maar toen ben ik daar maar in beperkte mate op ingegaan.

Met deze blogpost wil ik jullie op een speelse manier iets meer van mijn favoriete groepen én albums leren kennen. Ik heb immers willekeurig twintig cd’s uit het rek genomen en deze op een stapeltje gelegd. Vervolgens heb ik het eerste nummer van het eerste album genoteerd, het tweede van de tweede cd en zo verder tot ik aan het laatste exemplaar was gekomen. De meeste cd’s hebben natuurlijk geen 20 songs, dus ben ik gewoon terug naar het begin gegaan en blijven doortellen tot ik op het juiste nummer uitkwam.

Ik ben niet goed in het bedenken van namen, maar vermits ik wel benieuwd ben naar jullie resultaat, heb ik deze alvast de ‘Shuffle Tag’ gedoopt. Neem hem gerust over als je wil.

smashesandtrashes1. Skunk Anansie – Album: Smashes & Trashes – Song: Charlie Big  Potatoe

 

thebends2. Radiohead – Album: The Bends – Song: The Bends

 

 

boxofsecrets3. Blood Red Shoes – Album: Box of secrets – Song: Try Harder

 

 

foofighters4. Foo Fighters – Album: Greatest Hits – Song:The Pretender

 

 

scala5. Scala & Kolacny Brothers – Album: It all leads to this – Song: Yellow

 

 

beautifulfreak6. Eels – Album: Beautiful Freak – Song: My beloved monster

 

 

cocooncrash7. k’s Choice – Album: Cocoon Crash – Song: 20.000 seconds

 

 

fromthechoirgirlhotel8. Tori Amos – Album: From the choirgirl hotel – Song: She’s your cocaine

 

 

lamb19. Lamb – Album: debut album – Song: Gorecki

 

 

twentysomething10. Jamie Cullum – Album: Twenty something – Song: All at sea

 

 

americanthighs11. Veruca Salt – Album: American Thighs – Song: Twinstar

 

 

theidealcrash12. dEUS – Album: The Ideal Crash – Song: Sister Dew (nr2)

 

 

thefratellis13. the Fratellis – Album: Costello Music – Song: Henrietta

 

 

livefrommars14. Ben Harper and the Innocent Criminals – Album: Live from Mars – Song: Roses from my friends

 

 

absolution15. Muse – Album: Absolution – Song: Intro

 

 

standinginthewayofcontrol16. Gossip – Album: Standing in the way of control – Song: Yr mangled heart

 

 

amelie17. Yann Tiersen – Album: Soundtrack Amélie Poulain – Song: Sur le fil

 

 

garbage18. Garbage – Album: Garbage – Song: A stroke

 

 

whatgrabsya19. Triggerfinger – Album: What grabs Ya? – Song:  Scream

 

 

yiruma20. Yiruma – Album: River flows in you – Song: Tears on love

4 gedachten over “De Shuffle Tag”

  1. Grappig, ik ken niet alles, maar we hebben erg veel dezelfde cd’s. Hier in de kast staat ook Skunk Anansie, Garbage, Radiohead, Yann Tiersen, Gossip, The Fratelli’s, dEUS, Tori Amos, Jamie Cullum, Eels, Foo Fighters en Radiohead. Dus ik complimenteer je met je enorm goede muzieksmaak 😉

    1. 12 van de 20 gemeenschappelijk. Dan zou ik durven denken dat er bij de overige acht nog groepen zullen zijn die je bevallen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.