Foto-update #12

fotoupdate1Oei, is het echt al weer zolang geleden sinds de laatste foto-update? Ik had toch echt het idee dat de tijd langzamer zou verstrijken wanneer alle dagen op elkaar lijken, maar blijkbaar is dit niet het geval. Al kan het natuurlijk ook wel iets te maken hebben met het feit dat ik regelmatig met mijn neus achter een boek zit en dan in een andere tijdzone terecht kom waar de minuten en uren veel sneller lijken te verlopen. Alleszins kunnen jullie hier ook even zien wat ik naast lezen nog heb gedaan. Ja, af en toe doe ik ook eens iets anders. 😉

2014-07-28 20.27.02Onlangs kreeg ik een mailtje met de vraag of ik misschien Cookiemonster-cupcakes kon maken. Tja, dat wist ik niet zeker vermits ik de laatste tijd nog zelden bezig ben met het decoreren van cakejes. Ik heb me er toch maar eens aan gewaagd en deze waren het resultaat.

2014-07-31 14.39.41Vermits ik er bij mijn nieuwe recensieboeken ook bak-exemplaren zaten, probeerde ik enkele recepten uit. De frangipane-taart uit ‘Appeltaart’ van Janneke Philippi en de Mozzarellataart met tomaat en basilicum uit ‘Hartige taart’.

2014-07-31 19.04.43

2014-08-01 19.15.56Dat was trouwens niet het enige recept dat ik uitprobeerde, want onlangs maakte ik ook dit pasta-gerecht uit het juli-nummer van Allerhande klaar. Ik ben alleszins helemaal fan van dit lekkere receptje met grijze garnalen. Bovendien was het de dag nadien ook erg lekker als koude pastasalade bij de lunch.

2014-07-31 14.44.55Van uitgeverij Harlequin kreeg ik dit recensieboek toegestuurd. De komende weken zullen hier dus zonder twijfel nog voldoende nieuwe recensies verschijnen.

 

 

 

2014-08-06 08.43.46Die eerste knutselmiddag van eventjes geleden was zo leuk dat we al vrij snel een nieuwe in de agenda hadden gezet. Vermits het mooi weer was hebben we zelfs buiten kunnen knutselen én het was een vrij productieve middag want dit keer heb ik zo’n elf kaarten kunnen afwerken. Al had ik wel al een beetje vals gespeeld door alle materiaal vooraf al bij elkaar te verzamelen en voorbereidingen te treffen. Ik heb immers nogal vaak de indruk dat daar minstens evenveel tijd in kruipt als bij de afwerking zelf.

2014-08-06 08.44.13Ik heb trouwens deze vogel-pons in bruikleen, binnenkort komen er dus ongetwijfeld nog wat nieuwe kaarten op de site (én de Facebook-pagina, én die op Pinterest, … en dan schrik ik ervan dat de tijd voorbij vliegt, niet moeilijk met al die sociale media die up-to-date moeten blijven 😉 )

2 gedachten over “Foto-update #12”

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.