Knutselmiddag

 Ongeveer één keer per maand komt de dochter van mijn nicht op bezoek voor een knutselmiddag. Enkele jaren geleden zijn we daar mee begonnen, maar ondertussen is het een maandelijkse gewoonte geworden.

 

De eerste keren hielden we het, zoals je kan zien op onderstaande foto’s, vooral bij het bakken en versieren van koekjes en cupcakes. Ondertussen zijn we al eventjes overgeschakeld op het uitproberen van verschillende bakrecepten. Van koekjes en muffins tot allerlei soorten taarten.  Eén van de volgende keren moeten we ons misschien maar eens aan pralines wagen.

 20.1 DSCN1149 DSCN1047

 

Onze baksessies heb ik al vermeld maar we houden ons evengoed bezig met het maken van kaartjes, in elkaar knutselen van armbandjes, … Dankzij mijn ‘knutsel & bakpartner’ in crime ken ik ondertussen ook een hele hoop dansfilms want die ziet ze zelf erg graag. Op die manier leer ik natuurlijk ook andere films kennen dan de exemplaren die ik doorgaans zelf uitkies. 😉

Hoe zo’n middag er dan in foto’s uitziet …

DSCN4327Eerste punt op de agenda= het maken van een lading marsepeinkoekjes

 

 

 

Vervolgens was er een zomers fluo-armbandje aan de beurt. Nu ja, niet dit armbandje, maar ik was vergeten om er een foto van te nemen en deze vond ik online. 🙂

 

DSCN4326Gezonde snacks voor bij de film (meteen ook een beetje compensatie voor het leeglikken van de beslagkom)

 

footloose

 

en nadien uitrusten terwijl we samen naar Footloose kijken.

 

 

 

Binnenkort is het alweer tijd om eens wat mogelijkheden voor onze volgende knutsel-date te bedenken.

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.