A variety of interruptions

 De afgelopen week was vrij druk. Zo druk zelfs dat ik enkele dagen NIET heb kunnen lezen. Op zich zou dat geen ramp mogen zijn, ik weet heus wel dat er veel ergere dingen bestaan. Al kan ik er zo niet meteen één bedenken. 🙂

 

Het voelde echter heel vreemd aan, vermits ik tot nu toe praktisch elke dag van het jaar wel een tijdje aan het lezen was geweest. Gelukkig lijken de komende dagen wat rustiger te worden en kan ik dus verder lezen in de boeken die hier op me liggen te wachten.

 

 

catchingfireNu vragen jullie je misschien wel af wat de stoorzenders waren die het lezen voorkwamen … wel een bezoekje naar de bibliotheek in Antwerpen neemt al snel een halve dag in beslag wanneer je met het openbaar vervoer naar daar gaat en de zoektocht naar nieuw leesvoer combineert met het zoeken van een leuk verjaardagscadeau.

Eén dag was zelfs zo goed gevuld dat hij begon met een ontbijt & quiz, waarna hij na een korte boodschap-pauze werd opgevolgd door een knutselmiddag én leuke film en vervolgens werd afgesloten met een gezellig etentje. De dag nadien stonden er twee leuke afspraakjes op de planning. Ja hoor, het waren gelukkig aangename redenen waardoor mijn boek wat langer onaangeroerd bleef.

 

 

chocoladekaastaartMaar ondertussen heb ik dus wel eindelijk naar ‘Catching Fire’ kunnen kijken en een nieuw recept uitgetest … deze Chocolade-kaastaart. Ik heb zo’n vermoeden dat het een heel goed plan was om die taart meteen mee te nemen naar het etentje waar ze in meerdere stukken gesneden kon worden. De taart is immers erg lekker (en voor heuse chocoholics waarschijnlijk zelfs verslavend) maar absoluut niet goed voor de lijn. Echt een dessert waar je veel beter in gezelschap van kan genieten en zo meteen ook de caloriën een beetje onderling kan verdelen. 🙂

 

 

Toen er een tijd geleden een wedstrijd werd georganiseerd waarbij je je boekenkast op kleur moest rangschikken, zag ik dat niet meteen zitten. Maar toen ik op Craving Pages las dat Joany een oproep deed om je favoriete kleur te kiezen en dan een foto te maken van de boeken die je in diezelfde kleur in de boekenkast hebt staan, begon het wel te kriebelen.

 

 

DSCN4383Eigenlijk stonden er nog meer paarse boeken in dan ik had verwacht. Bovendien had ik hierdoor meteen ook het volgende boek uitgekozen dat ik wou lezen. Eentje dat al vrij lang ongelezen in de kast stond en dat er nu dan toch even mocht uitkomen.

 

 

DSCN4390In één van mijn vorige posts kon je mijn nieuwe Harry Potter-ketting en armband zien. Ik was er zo gelukkig mee dat ik ze een week lang non-stop aan had, maar vermits zo’n opvallende ketting niet overal even mooi bij past moest ze toch eventjes opgeborgen worden. Het leek me zo’n zonde om die leuke hanger op te bergen in een juwelenkistje, maar toen bedacht ik me plots dat er eigenlijk maar één juiste plek is om die ketting te bewaren wanneer ik ze niet draag.

 

 

Ik heb natuurlijk nog wel wat meer gedaan gedurende de voorbije week, maar ik zal het hier toch maar voor bekeken houden, anders houdt de blog me ook bij mijn leesvoer vandaan. 😉

 

3 gedachten over “A variety of interruptions”

    1. Normaal ben ik ook direct aan het lezen onderweg, maar dit keer had ik de pech dat zowel de bus als tram volgeladen waren. Staande én opeengedrukt lezen is toch net iets moeilijker. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.