Pakjes per post

DSCN1048Ik kan absoluut niet zingen. Nu ja, mensen die van kattengejank houden denken daar misschien anders over, maar ik kan het maar beter meteen toegeven. Vermits ik bovendien ook de eigenaar ben van een niet-bestaand gevoel voor ritme, gaat ook dansen me niet al te best af.  Toch durf ik dat bij bepaalde gebeurtenissen wel eens vergeten (op voorwaarde dat er geen getuigen in de buurt zijn om dit te aanschouwen of aanhoren).

 

Bijvoorbeeld wanneer de postbode plots aan de deur staat met een leuk pakket voor me. Op zo’n moment gebeurd het wel eens dat er niet enkel een gigantische glimlach op mijn gezicht verschijnt, maar dat ik me ook nog eens aan enkele danspasjes waag op de muziek van Pharrell Williams’ Happy, die zich tegelijkertijd in mijn hoofd afspeelt. Ja hoor, niet geschikt voor toeschouwers, maar zo’n leuke pakketjes maken we wel heel erg happy!

 

DSCN4392Deze week gebeurde dat zelfs twee keer. Voor alle duidelijkheid, MIJN pakketje is het bovenste. Die onderste doos zat jammer genoeg niet boordevol boeken, maar was een bestelling van mijn echtgenoot.

 

 

DSCN4393Ik was echter heel gelukkig met de inhoud van dat kleine pak want daarin zaten immers de twee boeken van Gini Koch die ik eventjes terug bij The Book Depository had besteld. Een schrijfster die ik waarschijnlijk niet had leren kennen mocht ik haar eerste boek in deze reeks niet gewonnen hebben dankzij een Goodreads-Giveaway. Al een geluk dat ik haar op deze manier wel ontdekte want ik vind haar boeken echt super leuk. Haar hoofdpersonage is ontzettend grappig, er gebeurd zoveel dat je je geen ogenblik verveelt én haar aliens zien er een stuk interessanter uit dan die groene mannetjes die de rol van buitenaards wezen anders voor rekening nemen.

 

Dankzij een vriendin was ik al aan het tweede en derde deel uit deze serie geraakt, maar vanaf ik The Book Depository heb ontdekt heb ik stilletjes aan ook de andere delen besteld. Dankzij deze levering kunnen ook boek zeven & acht aan het rijtje worden toegevoegd.

 

DSCN4399Deze ochtend stond de postbode echter opnieuw aan de deur en wist er voor te zorgen dat ik plots niet langer merkte dat de zon zich niet meer liet zien. Hij had immers een pakket bij met twee nieuwe recensieboeken van Xander Uitgevers.

 

Eén ding staat vast … ik weet wat doen de komende dagen!

 

2 gedachten over “Pakjes per post”

  1. Ik word er zelf helemaal happy van!
    Ik kan me voorstellen hoe je daar stond te glunderen bij het zien van de pakketjes. Ik heb zelf ook zo’n happydansje 😉
    Geniet van de boeken en het is voor mij het signaal dat ik dringend moet verder lezen in Gini Koch!

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.