Kookboeken

Wie hier al op verkenning is geweest, weet dat ik een grote verzameling online recepten heb. Zoveel recepten dat ik ze nog lang niet allemaal heb kunnen uittesten. Al zijn er ondertussen al enkele foto’s aan toegevoegd. Iedere keer dat ik een recept klaarmaak probeer ik er een foto van te trekken. Tot nu toe zijn ze nog in de minderheid, maar ik hoop daar geleidelijk aan verandering in te brengen.

 

gewonnenboekenNaast die online recepten staan er ook drie volle planken kookboeken in de boekenkasten. En dat terwijl ik er zelf eigenlijk niet veel geld aan besteed. Een kringloopwinkel in de buurt en rommelmarkten tijdens de zomermaanden helpen natuurlijk ook wel een beetje.

Net als bezoekjes aan het Boekenfestijn en Boekenvoordeel. Maar de helft van al die kookboeken heb ik eigenlijk dankzij online wedstrijden kunnen winnen. En ja, ik was heel gelukkig toen ik een mailtje kreeg met de melding ‘U hebt met u frangipane & roomtruffel-recept de hoofdprijs gewonnen’. De boekenplanken zelf zijn waarschijnlijk iets minder gelukkig met het gewicht van dat kookboekenpakket t.w.v. 500€.

 

Twee weken terug won ik ook een Heinz-kookboek. Ik kan dus de komende jaren nog heel wat nieuwe recepten ontdekken en uitproberen.

017

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.