Fruitige rijstsalade met kip en kerrie-honingdressing - Kilootje Minder

2 personen: 120g meergranenrijst * 200g kipfilet * appel * perzik * citroensap * ananasstukjes op sap * 1/4 krop ijsbergsla * banaan * peper en zout * Dressing: 2el magere platte kaas * 2el extra light dresing * 2el limoensap * 2el honing * 1 tot 2 el kerriepoeder * cayennepeper

Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking. Spoel de rijst onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Verhit de margarine in een antiaanbakpan. Kruid de kip met peper en zout en bak ze gaar. Laat afkoelen. Snij de kipfilet in reepjes. Schil de appel en verwijder het klokhuis. Schil de perzik en verwijder de steen. Snijd de appel en de perzik in kleine stukjes en besprenkel met een beetje citroensap.

Giet de ananasblokjes af, maar vang het vocht op. Was en droog de sla en snijd in fijne reepjes. Neem een kom en meng daarin de rijst, met de kip, de appel, de ananas, de perzik en de sla. Maak de kerrie- honingdressing door de opgegeven ingrediƫnten goed door elkaar te mengen en op smaak te brengen met een mespuntje cayennepeper. Pel de banaan en snijd ze in schijfjes. Meng de dressing door de rijstsalade en werk af met de schijfjes banaan.