Radijsjessalade met peer en geitenkaasbolletjes (Libelle)

150g verse geitenkaas (rolletje) * 2el honing * 6el gehakte bieslook * 80g cashewnoten * grof zeezout * bosje radijzen * 2 peren * ½ kropsla * perendressing: 2el perensiroop * 4el cherry-azijn * 1tl mosterd * 2tl notenolie

Rol bolletjes van de geitenkaas, ter grootte van een knikker. Rol ze door de honing en vervolgens door de bieslook. Laat opstijven in de koelkast. Rooster de cashewnoten, in een droge pan met anti-aanbaklaag. Bestrooi ze met grof zeezout. Maak de dressing. Verwarm de perenstroop in een pannetje, voeg de sherry-azijn toe en laat de alcohol verdampen op een zacht vuurtje (3 minuten). Laat afkoelen en voeg de mosterd en notenolie toe. Snij de radijzen in partjes en de peer in fijne reepjes. Spoel de kropsla, zwier droog en trek in stukken. Meng de radijsjes, peer, cashewnoten en geitenkaasballetjes. Serveer de salade met de dressing.