Frittata met courgette- Libelle

1 kleine courgette (300g) * 2 stengels bleekselder * ui * 150g geraspte kaas * 1 bosje bladpeterselie , fijngehakt * 5 eieren * 2el melk * 3el paneermeel * handjevol rucola * boter * olie * peper en zout

Snij de courgette in dunne plakken. Snij de selder in dunne boogjes. Hak de ui fijn. Bak alle groenten samen in een scheutje olie. Voeg de ui toe. Kruid met peper en zout en stoof 5 minuten. Klop de eieren los met de melk, het paneermeel, de peterselie en 1/3 van de kaas. Roer dit mengsel door de groenten en kruid met peper en zout. Verhit de boter in de pan en doe er het groentemengsel in . Zet het deksel op de pan en laat 15 min. garen op een laag vuur. Verwarm intussen de ovengrill. Laat de omelet voorzichtig op een bakplaat met bakpapier glijden en bestrooi met de rest van de kaas. Zet de frittata nog een minuutje onder de grill. Verdeel in stukken en werk af met rucola.