Zuiderse crumble

2 tomaten * 1 aubergine * 1 courgette * 1 bol mozzarella * 2el geroosterde pijnboompitten * 4 plakjes bresaola (of gerookte ham) * olijfolie * peper en zout * voor de crumble: 150g bloem * 75g boter * blaadjes van 2 takjes citroemtijm * peper en zout

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de groenten schoon. Halveerde tomaten. Snij de aubergine en courgette in stukken, de mozzarella in plakjes. Verhit olijfolie in een pan, doe er de courgette en aubergine bij en roerbak even. Kruid met peper en zout. Kruid de bloem met tijm, peper en zout. Doe er de boter bij en meng met de handen snel tot een kruimelig deeg. Vul 4 ingevette ovenschaaltjes met de courgette-auberginemix. Leg er een plakje bresaolo en een half tomaatje bij. Verdeel de pijnboompitten over de schaaltjes. Dek af met een plakje mozzarella en bestrooi met het bloemmengsel. Zet 25 min. in de oven.