Tortellini met kip en broccoli

tortellini met kip en broccoli

Ik was eigenlijk niet van plan om dit receptje op de site te plaatsen. Het is immers zo eenvoudig en snel klaar dat je het amper een recept kan noemen. Maar tegelijkertijd is dat natuurlijk wel het grootste voordeel van dit gerecht. Ideaal dus na een lange drukke dag, wanneer je niet de tijd en energie hebt om lang achter het fornuis te staan. :)

dubbele kipfilet * flesje culinaire light room * kerriepoeder * broccoli * tortellini met een vulling van ham (je kan natuurlijk even goed een andere vulling kiezen als je deze niet lekker vindt)

Breng een pot water aan de kook. Snij de kipfilet in blokjes en snij de broccoli in roosjes. De steel heb je voor dit receptje niet nodig, maar je kan hem wel nog gebruiken om soep te maken. Kook de tortellini beet gaar in licht gezouten water. Bak ondertussen de kippenblokjes in de pan, voeg de light room toe en voeg kerriepoeder toe. Smaken verschillen, zelf gebruik ik niet te veel kerriepoeder, maar proef zelf en voeg eventueel nog wat extra toe. Laat op een zacht vuurtje nog wat sudderen. Giet de broccoli en tortellini af in een zeef. Voeg ze toe aan bij de kip en curryroom. Schep eventjes om en serveer.