Curry in a Hurry / (Nigella Express / Contact Uitgeverij)

2el wokolie * 3el lente-uitjes * 3 tot 4el groene Thaïse currypasta * 1kg ontbeende kippenbouten * 1blik van 4dl kokosmelk * 2,5dl kokend water * kippenbouillon (5dl) * 1el vissaus * 185g doperwtjes * 200g sojabonen * 150g boontjes * 3el verse koriander

Verhit de wokolie in een grote pan met een goed passend deksel. Roerbak de lente-uitjes een minuut of twee en doe er dan de currypasta bij. Leg de repen kip in de pan en houd ze 2 minuten in beweging voordat je de kokosmelk, de bouillon – dus het water + blokje – en de vissaus in de pan giet. Doe er vervolgens ook de bevroren erwten en sojabonen in. Laat de curry tien minuten sudderen, voeg dan de sperzieboontjes uit de diepvries toe en laat de curry nog 3 tot 5 minuten zachtjes koken. Serveer bij deze curry met koriander bestrooide rijst of noedels