Ananasstrudel met marsepein (Colruyt)

2 vellen uitgerold bladerdeeg * 260g ananas in blokjes (uitgelekt) * 1el amandelpoeder * 1 ei * 1 tl suiker * 1/3 tl kaneel * 60g marsepein * 3el amandelschilfers * 2el suiker * 1tl instantsausbinder

Rooster de amandelschilfers kort goudbruin zonder brandstof, in een pan met antiaanbaklaag. Verkruimel de marsepein en schep er de geroosterde amandelschilfers en 2 el suiker onder. Schik het bladerdeeg op een bakplaat. Strooi het amandelpoeder uit over de helft van het deeg (in de lengte). Maak insnijdingen in de andere kant van het deeg. Om de 2cm een inkeping van +/- 7cm. Roer de sausbinder door de uitgelekte ananasblokjes. Meng met het marsepeinmengsel en verdeel over het amandelpoeder op het deeg. Maak de randen van het bladerdeeg vochtig met wat water en plooi dicht. De helft met de inkepingen ligt nu bovenaan. Druk alle randen goed tegen elkaar. Roer het ei los en strijk er de strudel mee in. Meng de suiker met het kaneel en strooi over het deeg. Bak gedurende 25 à 30 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.