Screenshots tonen aan dat … #7

… ik een licht stalkerig trekje heb? Dat is waarschijnlijk jullie eerste gedacht tijdens het bekijken van sommige van deze screenshots. Nu denk ik wel dat ik dat kan ontkennen maar ik begrijp ergens wel dat dat jullie reactie zou zijn. Het zijn trouwens ook grotendeels screenshots van tweets en reacties die je in dit lijstje kan terugvinden en elk van hen toont iets aan …

Zo ontdekte ik bijvoorbeeld dat ik blijkbaar op Joanne Harris lijk. Al hangt het er wel van af op welke Wikipedia je het opzoekt.

Deze spam-voorkomende oefeningen  gaan me nog een wiskundig complex bezorgen. Mijn antwoord wordt immers vrij vaak afgekeurd terwijl het wel degelijk correct is. Een mens zou voor minder aan zichzelf beginnen twijfelen.

Mijn Patronus ging even bij Lamerlette op bezoek.

Die van Pinterest hebben blijkbaar door dat mijn Patronus vermist is en lijken te denken dat ik mij dan maar op een andere manier moet beschermen. Niet echt geruststellend.

Ben ik nu echt de enige die het vreemd vind dat je bij het stemmen voor een Boekhandel kans maakt op een iPad, iPad Mini of Apple TV in plaats van een stapel boeken?

Drie keer is scheepsrecht! Deze moest er gewoon inzitten om aan manlief te laten zitten dat boekgerelateerde grapjes wel ECHT grappig zijn.

Eén van mijn favoriete auteurs (Gini Koch) deelde dit op Facebook. Een paar minuten nadat ik dus door exact dit geschrokken was. Er is echter nog wel werk aan mijn Ninja-moves. Ok, veel werk!

Joost toverde me plots om in een kaars-ontwerpster.

Ik sta regelmatig hopeloos achter met het bijlezen van mijn blogfeed maar als ik er aan toe kom lees ik wel héél aandachtig.

Kippenvel. Gewoon te bizar voor woorden dat kleuters via een liedje leren wat ze moeten doen bij een schietpartij op school.

Altijd bereid om mijn vriendinnen uit de nood te helpen …

Hogwarts Mystery bezorgt de house elves een slechte naam. Alsof die huiselfen een spinnenweb in het klaslokaal van Professor McGonagall zouden laten hangen.

Toen ik onlangs nog eens dit nummer van Lamb hoorde op de radio dacht ik meteen ‘What would Sam say?’ en ging ik zelf aan de slag met enkele screenshots. 😉

11 gedachten over “Screenshots tonen aan dat … #7”

  1. Dat met die anti spam rekenoefening heb ik dus ook hé! Hoofdrekenen is niet mijn ding maar die simpele sommetjes lukken nog net 😉 en dan worden ze vaak nog afgekeurd omdat het zogezegd fout is… Inderdaad om complexen van te krijgen!

    1. Phew, ben ik blij dat ik niet de enige ben die zich hierin herkent. Ik begin dan echt die som opnieuw te maken in mijn hoofd omdat ik begin te twijfelen.

    1. Dankzij een vriendin besef ik nu dat ze er waarschijnlijk geen inspraak in hadden vermits de wedstrijd niet door hen zelf georganiseerd wordt. Je kan er op verschillende soorten winkels stemmen (kleding, parfum, electronica, …) dus hebben ze waarschijnlijk gewoon een prijs uitgezocht die zoveel mogelijk mensen zou aanspreken. Maar toch, een stapel boeken spreekt mijn persoonlijk een pak meer aan.

  2. Haha zo gelukkig was ik eerlijk gezegd niet met je sneeuwman.. EN NU HEB IK OPNIEUW DAT LIED IN MIJN HOOFD… help! Ik denk dat ik vast Sinterklaas liedjes begin te zingen 😉
    <3

    1. Haha, ik had het er met een vriendin over en zei deed me beseffen dat Standaard Boekhandel daar niet veel inspraak in gehad zal hebben vermits het een wedstrijd is waarbij winnaars voor verschillende soorten winkels worden geselecteerd.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.