Foto-update #119

Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Ik liet jullie ondertussen al mijn verslag van de eerste Belgische YALfest lezen én ook de interviews met Taran Matharu en Tomi Adeyemi verschenen reeds op de blog. Mijn gesigneerde boeken kwamen echter nog niet aan bod. Dus bij deze …

Hierdoor heb ik dus medische attesten nodig wanneer ik langs een douane moet –> Ja meneer/mevrouw die zijn echt uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Nee, ik ga geen lucratief zaakje opstarten in Londen. Echt niet

Ik hoop echter wel nog steeds op een beloning van de Pharmaceutica-sector naar hun trouwe kanten toe. In de vorm van een boekenbon per 300 pilletjes of zo.

Die postuilen worden precies steeds veeleisender. Ik dacht er toch echt voldoende op te hebben gekleefd en ze stuurden dit kaartje gewoon terug. Hopelijk is mijn stalkerige post de tweede keer wel goed aangekomen.

Phew, we gaan al een pak minder te voet moeten doen nu deze zijn gearriveerd.

Op wereldboekendag geen boek voor jezelf kopen maar wel één voor je metekindje. Ah ja! Het ziet er zelfs al naar uit dat zij een nog grotere boekenworm gaat worden als haar meter. Die laatste wacht immers nog met het verorberen van haar boeken tot ze uitgepakt zijn. 😉

De ene keer voor een relatief gezond avondmaal kiezen met een groentenomelet.

en een dagje later jezelf troosten na een vervelend onderzoek door dit receptje uit te testen.

Er was misschien een reorganisatie nodig om alle hardcovers bij elkaar te kunnen laten staan.

Jaja, je ziet het goed! Mijn Hogwarts brief is aangekomen. Ok, het is een digitale versie maar toch …

dit soort berichten binnenkrijgen van je broertje én hem daar NOG leuker door vinden.

Het leuke van vriendinnen die net als ik van zowel knutselen als lezen houden is dat je zowel materiaal als boeken kan ruilen. Nogmaals bedankt Annelies!

Mijn allereerste bestelling bij Till & Dill kwam aan. Misschien maak ik er nog wel eens een aparte blogpost van want wat zijn hun bladwijzers mooi.

We waren onlangs nog eens bij AS Adventure en daar zag ik deze leuke koekjesvormen liggen. Ik maakte al een keer berenkoekjes met noten maar deze eekhoorn is wel heel schattig. Gezien mijn grote verzameling koekjesvormen én het feit dat ik meestal koekjes maak waarbij je die niet nodig hebt heb ik er toch maar aan weerstaan.

Ik ben echt blij dat ik de layout van mijn bullet journal zo eenvoudig heb gehouden. Op die manier kan je hem nog snel in orde brengen terwijl er plots een nieuwe maand begint.

Timing is duidelijk niet het sterkste punt van mijn lichaam. Net nu het bijna tijd is om naar Londen te vertrekken krijg ik immers nogmaals een keelontsteking. Ach, ik tracht me maar op het positieve te focussen … 1. Van ijs als pijnstiller mag/kan je NIET bijkomen & 2. Dit is meteen het perfecte excuus om nog een extra boek te kopen wanneer ik bij Waterstones kom.

Ik wilde dat ik jullie kon zeggen dat ik mijn lengte in boeken heb gewonnen maar dit keer kwam er een pakketJE voor manlief aan en nee er zaten geen boeken in. Wel een piano. Ook al wist ik dit, toch heb ik me even laten dagdromen over een 1m63 aan boeken.

Ik heb ook nog even overwogen om die doos te schilderen en er als een Curvy Booknerd Barbie pop in te poseren maar dat leek me toch net iets teveel werk. 😉

8 gedachten over “Foto-update #119”

  1. Nogmaals graag gedaan 🙂 Ik hoop dat je ondertussen al weer wat bekomen bent van die keelontsteking. Het zou zonde zijn als je tripje naar Londen hierdoor in het water zou vallen. Ik wens je in ieder geval een fantastische tijd toe aan de overkant van het Kanaal!

    1. Nog niet echt, maar antibiotica heeft bij mij altijd vrij lang nodig voor het effect heeft. Maar dat gaat de pret niet bederven hoor. Daarvoor ben ik al veel te lang aan het uitkijken naar deze citytrip. 🙂

  2. Ik duim extra hard dat je keelontsteking voorbij is tegen dat je vertrekt! Zalige foto ook van je metekindje! ’t Is duidelijk dat ze haar boekenliefde van geen vreemden heeft 🙂
    Was dat eetbaar beslag lekker? Als ik het mij goed herinner, heb ik dat receptje namelijk ook uitgescheurd, maar nog niet getest 🙂

    1. Dat beslag viel wel mee maar grandioos vond ik het nu ook weer niet. Goed voor is een keertje maar ik zie het me niet super vaak klaarmaken.

  3. Wat een leuke foto update weer! Super schattige foto van je metekindje! Wordt zeker een boekenliefhebber, kan bijna niet anders he 😉 Hopelijk voel jij je snel weer wat beter, want ziek zijn tijdens zo’n leuke trip is altijd jammer.

    1. Het is een schatje hé. Ondanks het ziek zijn is de eerste dag goed meegevallen. Wel doodop maar dat lijkt me niet meer als normaal na zo’n lange dag vol impulsen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.