Pakketjes

Ondertussen weten jullie zo’n beetje alles over mijn afgelopen boekenjaar. Zowel de aantallen en verhoudingen als mijn favoriete boeken, personages en auteurs. Dankzij die laatste twee blogposts staan jullie echter wel nog een aantal boekenpakketjes achter.

 

DSCN4184Zo kreeg ik van LS Amsterdam Getij toegestuurd, het derde boek in de Watersong-reeks van Amanda Hocking. De achterstand bij deze boekenpakketjes is natuurlijk wel voordelig voor jullie, want de recensie van dit boek kan je alvast terugvinden op de site.

 

DSCN4186Van Uitgeverij Harlequin kreeg ik dit pakketje en ook dat op de volgende foto. Toen ik dit specifieke pakket opendeed wist ik al meteen welk boek ik als eerste wou lezen. Nu ja, ik wou ze allebei graag lezen maar was op dat ogenblik vooral in de stemming om meteen in het Nora Roberts boek te beginnen. En ja hoor, ook de recensies van Tranen van de Maan en Outside In kunnen jullie al nalezen.

 

DSCN4193Net als die van Hart van de Zee en Verleiden in 10 stappen

 

 

 

 

Momenteel heb ik eventjes geen recensie-materiaal meer in huis, maar daardoor kon ik wel twee Nora Roberts-boeken ontlenen in de bibliotheek. Ook die staan ondertussen bij de recensies. Daarnet heb ik trouwens ook ‘Alien vs Alien’ van Gini Koch gelezen en vermits ik nog niet zeker of ik hiervan een recensie zal schrijven, wil ik jullie alvast laten weten dat ik weer meerdere keren heb zitten glimlachen naar mijn boek. 🙂

 

Ondanks de goed gevulde boekenkasten hier thuis, staat er morgen toch een nieuw bezoekje aan de bibliotheek op het programma. Benieuwd met welke nieuwe boeken ik ga thuiskomen.

 

De laatste tijd heb ik ook weer een heel deel nieuwe kaartjes gemaakt. Een deel ervan kan je al terugvinden op de site, maar jullie hebben nog een lading foto’s van me te goed ook. Je kan deze ook bekijken op mijn FB-pagina, waar de foto’s een hogere resolutie hebben.

 

DSCN4151Maar toch, nu het zo snel donker wordt en zeker wanneer het wat kouder wordt zijn boeken nog aanlokkelijker. En lichtjes natuurlijk, zoals die op de foto hieronder.

 

 

Eigenlijk zouden die ondertussen allemaal ingepakt moeten zijn en verhuisd naar de zolder, maar één slinger heb ik nog niet opgeborgen. Die ligt bovenop een rijtje lage boekenkasten en zorgt voor wat meer warmte en sfeer in de woonkamer in bibliotheek. Lichtjes & boeken hebben we dus al vermeld, maar ook een lekkere tas thee kan niet ontbreken vooraleer ik me in de zetel installeer. 🙂

 

DSCN4230Onlangs had ik nog een nieuwe soort ontdekt, eentje met een Apple Pie-smaak, maar die lag me jammer genoeg niet. Gelukkig heb ik zoals je op de foto kan zien een uitgebreide verzameling fruitige theesoorten in voorraad.

 

Tijd om hier nog eventjes verder te werken, zodat ik straks een nieuw boek kan uitkiezen om mee in de zetel te kruipen. 😉

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.