Terugblik Blossom Books Readathon

Het was ondertussen alweer eventjes geleden sinds mijn laatste leesmarathon. Toen bleek dat de Blossom Books Readathon samenviel met een voorspelde hittegolf (voor mij persoonlijk is dat trouwens alles boven de 25°) greep ik echter meteen mijn kans en schreef me in. Zodra het te warm wordt moet ik het immers rustig aan doen. De perfecte condities dus voor een leesmarathon.

Net als bij eerdere edities deed ik ook dit keer vooral mee met het doel om zoveel mogelijk te lezen. De leessprints en een groot deel van de uitdagingen liet ik dan ook aan me voorbij gaan. Misschien maakt dat me een associale lezer maar het zorgde er wel voor dat ik op drie dagen tijd een derde las van wat ik gedurende de hele maand mei gelezen kreeg. Meer zelfs. Ik las immers op drie dagen tijd 1336 pagina’s terwijl het totaal voor de maand mei er 3350 telde.

Nu maar hopen dat ik hierdoor ook meteen die hardnekkige leesdip heb weggelezen.

Ik wist voor de #BBReadathon begon eigenlijk enkel dat ik Op zoek naar de bron, het tweede deel uit een Nora Roberts trilogie, én het Officiële Filmboek van Beauty and the Beast wilde lezen. Verder had ik opnieuw een soort graaistapel geselecteerd. Mocht ik daar mijn gading niet in gevonden hebben dan had ik uiteraard nog steeds de rest van de bibliotheek hebben kunnen aanspreken.

Uiteindelijk bleek ik me echter toch te houden aan dit stapeltje. Na de eerste twee boeken las ik ook nog Fighting Destiny van Amelia Hutchins en Eindelijk zomer van Brenda Novak. Afsluiten deed ik dus op gepaste wijze want die laatste titel pastte perfect bij het warme weer van de laatste dagen.

Uiteindelijk deed ik aan slechts twee van de zes challenges mee.

Challenge #1: Deel een foto van je leeshoekje, inclusief zitplek en lekker eten en drinken!

Oops! Ik ben een beetje laat voor deze uitdaging. En euhm … Snacks? Ain’t nobody got time for that. I’m in a reading marathon. 😉

Challenge #2: Maak een playlist geïnspireerd door je TBR lijst of current read

Challenge #3: Deel een foto waarin je de cover van een boek afmaakt met je lichaam.

Voor deze derde uitdaging van de #BBReadathon wilde ik toch even wat leestijd opofferen. Al had ik die bespaarde tijd misschien beter gebruikt om mijn hele gezicht in te smeren met zonnecrème factor 60.

Challenge #4: Deel je favoriete quote op social media (en wees creatief!)

Challenge #5: Deel jouw fancast van je current read met ons!

Challenge #6: Schrijf in 140 tekens een recensie voor een van je reads.

Deden jullie mee aan de #BBReadathon?

 

5 gedachten over “Terugblik Blossom Books Readathon”

    1. Dat probleem heb ik tot nu toe nog nooit gehad. Komt het doordat je wordt afgeleid door anderen hun vorderingen via Social Media? Of doordat je aan de uitdagingen wil meedoen?

  1. Leuk en fijn dat je hierdoor wat meer hebt gelezen. Ik heb eigenlijk alleen challenge 1 gedaan. De rest van de challenges trok mij eerlijk gezegd niet zo.

    1. Die bookface-foto’s vind ik eigenlijk altijd leuk. Vooral de reacties van vrienden en familie zijn tof. Sommige lijken dan pas te beseffen hoe groot mijn booknerd-gehalte is. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.