Foto-update #84

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.


We gingen onlangs een midweek naar Centerparcs Vossemeren en toen we daar aankwamen leek het wel alsof ze zich voorzien hadden op de komst van een Boekenworm. Het begon met dit aanbod in hun reclamefolder …

vervolgens werd ik helemaal blij van deze kerstverlichting – al slaagde ik er nooit in om beide Patronussen mooi op de foto te krijgen. Ja, voor mij is een rendier sowieso een Patronus.

Eigenlijk was zelfs het toilet grappig vermits daar twee deuren in stonden. Eén om naar binnen te gaan en één om door te lopen tot in … tja, jammer genoeg dus niet the Ministery of Magic maar gewoon een ruimte met poetsgerief. 🙁

Ik heb ontzettend genoten van de rust maar ook van het prachtige uitzicht. Zowel vanuit ons tijdelijk huisje als tijdens het wandelen.

We verlieten ook een dagje het park om in Eindhoven drie Raspberry Pies op te halen voor de echtgenoot. Nee, die zijn niet eetbaar, het zijn mini-computertjes. Al is die omschrijving waarschijnlijk even misplaatst als miniatures poppetjes noemen. In ieder geval gingen we dus ook even bij MediaMarkt binnen en daar besloten we om zelf voor een Sinterklaas-cadeau te zorgen.Die brave man zijn boekhouding is duidelijk niet helemaal in orde vermits hij hier – ondanks het feit dat we echt wel braaf zijn geweest – nooit langskomt. Dat er bij de MM markt een drie kopen, 2 betalen actie-liep overtuigde ons helemaal. Zodra ik er de tijd voor vind kan ik dus eindelijk naar het tweede Outlander-seizoen kijken.

Ook gingen we eindelijk naar de cinema om Fantastic Beasts te bekijken, inclusief de trailer voor Rogue One maar jammer genoeg niet die van Beauty and the Beast. Rogue One wordt ongetwijfeld ons volgende bioscoop-bezoekje. Tovenaars voor mij, ruimteschepen voor de echtgenoot.

Ik was heel braaf en wist mijn Boekenfestijn-aankopen in Mechelen te beperken tot 3 boeken voor mezelf en 14 voor anderen. Heel héél braaf dus lieve Sint!

En toen was het eindelijk zover. Zodra de Sint terug richting Spanje trok haalde ik alle kerstverlichting én decoratie boven. Nu is het hier ’s avonds (en eigenlijk ook overdag wanneer de zon er niet wil doorkomen) plots een pak gezelliger.

Speelt er iemand van jullie Cases? Daar ben ik een tijdje terug mee begonnen en ik vind het best wel leuk om tussendoor net als Newt wat Fantastic Beasts te gaan zoeken en zo af en toe mijn zinnen mee te verzetten. Oh ja, ik heb voor mezelf de naam Serenity Fawnfellow uitgekozen. Klonk precies wel ok

Vorige week kreeg ik van mijn tante dit bijzondere plantje. Het heeft mijn lievelingskleur en dat is ook de reden waarom ze het aan mij gaf. Maar eigenlijk ziet het er zo speciaal uit dat je zou denken dat niet naar een bloemist is gegaan maar het stiekem uit Professor Sprout’s serre heeft gestolen. 😉

Nadat het huis versierd was werd het ook tijd om de geknutselde kerstkaarten te gaan beschrijven. Het is leuk hoor om happiness en christmas spirit te delen met anderen. Al moest ik wel de grove middelen inzetten om ze allemaal geschreven te krijgen. 😉

Het lijkt wel alsof ik door de Instagram-challenges minder vaak ‘gewone’ foto’s voor deze twee-wekelijkse updates maak. Door de feestdagen zijn er ook heel wat zaken die ik nog steeds niet kan tonen. De verrassingsfactor is nu eenmaal één van de leukste zaken aan het krijgen van cadeautjes. Die pret wil ik natuurlijk niet bederven door hier al spoilers te vertonen. Al heb ik wel van enkele zaken foto’s gemaakt om later met jullie te delen.

6 gedachten over “Foto-update #84”

    1. Na het nieuws van alweer een nieuwe terreuraanslag denk ik dat iedereen (inclusief muggles) een persoonlijke patronus kan gebruiken.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.