Blog Hop: De dreamteam!

bloghop-de-dreamteamAls ik me niet vergis is dit mijn allereerste deelname aan Joany’s Blog Hop. Yep, echt waar. De aller-eerste! Nochtans zijn er al verschillende edities van verschenen sinds de Blog Hop door haar werd opgericht op Craving Pages. Eigenlijk reageerde ik steeds kort (ok, relatief kort) in de reacties op haar vraag maar werkte ik mijn antwoord nooit uit in een eigen blogpost. Gelukkig besloot ze deze rubriek na een korte pauze weer op te starten én dit keer doe ik dus wel mee. Deze vraag is immers héél leuk. Mijn fantasie sloeg alleszins meteen op hol zodra ik hem las.

Met welke 5 fictieve personages zou je een blog willen beginnen en hoe zouden de taken/onderwerpen worden verdeeld?

hermioneHermione Granger – Harry Potter / J.K. Rowling

Ja, ik ben voorspelbaar én nee dat kan me niets schelen. Hermione hoort sowieso in het Zwartraafje blogteam. Zij heeft immers toegang tot boeken waar ik zelf niet kan aangeraken. Stel je voor dat je de boeken uit de Hogwarts Library kan lezen én recenseren. Onze blog zou zich meteen kunnen onderscheiden tussen al die Muggle Boekenblogs. 😉

Bovendien heeft zij dan ook nog eens de enige werkelijk functionerende timeturner in haar bezit waardoor we steeds over voldoende tijd beschikken om alle boeken te lezen die we willen én ondertussen ook nog eens massa’s blogideetjes kunnen uitwerken.

hermione-charlie-hp-spnCharlie – Supernatural

Charlie wil me ongetwijfeld wel helpen met al die SEO-toestanden waar ik nu geen tijd voor heb tussen het lezen, knutselen én bloggen door. Ik hou er van om blogposts te bedenken en uit te werken maar ik ben minder (waarschijnlijk te weinig) bezig met het hele achter de schermen gedoe dat bij het bloggen komt kijken. Bovendien zorgt haar gevoel voor humor ongetwijfeld voor een leuke teamspirit bij ons blogteam. Dat ze kan samenwerken met haar grote idool zal haar ongetwijfeld kunnen overtuigen om mee te bloggen bij ons dreamteam.

pan-ravenscroft-true-bloodPam Ravenscroft – The Southern Vampire Mysteries / Charlaine Harris

Pam lijkt me de geschikte persoon om de Fictionista-rubriek stijlvol over te nemen én jullie meteen ook zelf wat advies geven op de voor haar typerende wijze. Alleen al door haar naam verdient ze eigenlijk een plekje in het Zwartraafje-team. Oh en mocht ik ooit te kampen krijgen met giftige reacties dan handelt Pam die ongetwijfeld ook wel even af.

outlander-jamie-fraserJamie Fraser – De reiziger / Diana Gabaldon

Vermits ik graag wil dat mijn blog voor iedereen toegankelijk is zou ik Jamie Fraser willen vragen om mijn blogposts in te spreken als podcasts zodat ook blinde mensen al mijn boekige lijstjes en artikels kunnen volgen. Al vermoed ik dat plots héél veel mensen liever naar mijn blogposts gaan luisteren in plaats van ze zelf te lezen zodra dit ooit werkelijkheid wordt.

blijMaddie Moore – Liefde in de steigers / Jill Shalvis

Ok, Maddie mag dan niet meteen een boekenworm zijn net als ik houdt ze echter wel van lijstjes en die zijn een onmisbare factor op Zwartraafje. Bovendien is ze ook een bemiddelaar dus als er ooit strubbelingen optreden in ons team dan lijmt zij wel alles weer aan elkaar. Daarnaast struikelt ze net als ik regelmatig over zo’n beetje alles waardoor mijn eigen onhandigheid plots minder opvallend is en dat is uiteraard altijd een pluspunt. Haar chips-verslaving is minstens even groot als die van Joost én ze kan steeds heerlijk gebak aftroggelen bij haar zus Tara waardoor ons blogteam met vaste regelmaat voorzien zal worden van lekkernijen.

Wie zou er in jullie Blog Dreamteam zitten?

15 gedachten over “Blog Hop: De dreamteam!”

  1. Wauw, jouw team is echt geweldig. Vooral de redenatie achter je eerste keuze vind ik echt briljant. En Jamie Fraser podcast; why didn’t I think of that! :’)

    1. Het blijft waarschijnlijk nog even bij dromen vermits het om een Dream Team gaat maar je weet maar nooit hé.

  2. Oh wat een leuk team!
    De blog van dit dreamteam zou ik echt dagelijks volgen.
    En ik zou inderdaad vooral naar alle podcasts luisteren 😉 Dat heerlijke schotse accent…
    Maar eigenlijk zou ik ook naar vlogposts van Pam luisteren. Ik denk dat haar mode-advies echt hilarisch zou zijn 😀

  3. Behalve Hermione Granger (die ik dan nog ken dankzij de dochter) en Jamie Fraser uit die prachtige Outlander reeks, zeggen de andere namen me niets…(heb ik nu een groot gat in mijn cultuur?). Wel een leuk en origineel idee om zo’n team eens in gedachte samen te stellen.

    1. Nee hoor, we hebben gewoon andere favoriete boekgenres. 😉 Ik vond het trouwens ook echt leuk om hier mijn hoofd even op te breken. Het zou leuk zijn mocht het niet bij fantasie blijven maar in de tussentijd blog ik toch gezellig in mijn eentje voort hoor.

  4. Ik denk dat ik zelf toch liever gewoon alleen blijf bloggen.. maar ik zou de blogposts van Hermione zeker komen lezen (de rest ken ik niet, sorry!)

    1. Hihi, je bent niet de enige hoor. Ik ben eigenlijk wel benieud naar jouw Dreamteam – al zal ik daar waarschijnlijk ook niet iedereen herkennen.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.