Foto-update #75

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Wauw, we hebben de 75ste editie van deze terugkerende rubriek bereikt. Wat gaat de tijd toch snel. Eigenlijk heb ik niet zoveel foto’s gemaakt sinds de vorige Foto-update. Een deel daarvan verscheen trouwens al in de blogpost met mijn Verjaardagsbuit. Dit keer is het dus een wat kortere versie.

20160716_144223

Dankzij een blogpost van Emmy leerde ik van het bestaan van deze Twinmarkers. Ik vond het meteen vreemd dat ik ze nog nooit was tegengekomen bij Action vermits ik daar dankzij mijn creatieve hobby’s wel af en toe terug te vinden ben. Jammer genoeg waren de Twinmarkers niet meer te vinden. Ik denk dat ik op 1,5 week tijd 5 keer ben gaan kijken. Op de duur wist één van de verkoopsters me te zeggen dat het een op = op actie was en dat de voorraad was uitgeput. Ze had echter net een pakketje tegengekomen dat een klant in een andere gang had achtergelaten. Onlangs vond ik ook nog een setje bij een Action-filiaal waar ik nog nooit eerder was geweest … In mijn lievelingskleur nog wel.

20160718_183110

Ik moest even langs bij het ziekenhuis. Niets erg hoor, maar toen ik in het naar huis gaan dit boeketje zag staan in de supermarkt vond ik toch dat ik het verdiend had. Yep, elk excuus is goed.

20160712_125641

Een van onze buur-katten is blijkbaar erg vastberaden. Ik lig hier goed … dus ik blijf hij liggen. Ongeacht de gietende regen die maar uit de lucht bleef vallen.

20160716_133606

Eigenlijk ben ik al sinds de lente-editie van F.A.C.T.S. aan het aftellen naar de volgende gelegenheid waarop ik mijn Steampunk Belle-outfit uit de kast mag halen. Ondertussen bestelde ik immers een hoepelrok en onlangs ging ik opnieuw aan het knutselen om mijn outfit nog wat verder af te werken. Ik vind het echt superleuk dat je outfit in het Steampunk-genre kan blijven groeien. De allereerste versie was vrij sober én beetje bij beetje komen er nu meer details bij. Dit is alvast de voor-foto, nog een kleine aanpassing en dan laat ik jullie ook het definitieve eindresultaat zien.

20160719_152904

Een gezonde snack voor mij …

20160719_153820

én wat afkoeling voor Chewie die helemaal happy werd van zijn frisse watermeloenschil.

billiejuli2016

We zijn alweer bij de laatste foto beland. Vermits onze buren eventjes van huis waren mochten we weer even plus-ouders zijn voor deze schattige Billie en zijn vriendje Robbe. Ik vond het echt grappig dat hij geïnspireerd door de Libelle wilde bewijzen hoe aaibaar hij is. Stiekem vraag ik me ook af of hij nu gewoon een straffe kater is die kan lezen of een verdoken Animagus. 😉

20160725_103230

Uiteindelijk vond ik dan toch de perfecte roos voor in dit glazen flesje dat dankzij wat knoop -en vlechtwerk een Steampunk-achtige look kreeg.

20160725_103253

Jammer genoeg zie je de roos vanop een afstand minder goed. Het is immers de bedoeling dat ik dit flesje aan de tailleband van mijn rok bevestig zodat het mee beweegt tijdens het rondslenteren.

7 gedachten over “Foto-update #75”

  1. och, leuk die roos in fles! Schitterend detail. Misschien kan je van die kerstverlichting op batterij er nog bij krijgen voor de zichtbaarheid op afstand?

    1. Dat heb ik zelf ook even overwogen maar dat kabeltje zou te hard opvallen. Bovendien zijn die beurzen steeds overdag dus ik vrees dat je dan niet veel van het licht zou zien. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.