Aanwinsten juni 2016

aanwinstenIn mei kreeg ik veel boeken maar was er geen sprake van eigen aanwinsten vermits ik nog aan het wachten was op mijn bestelling. Begin juni kwamen die drie boeken hier toe en toen ik vervolgens ook enkele Kringloop-koopjes op de kop kon tikken en bij Boekenvoordeel twee Rachel Gibson boeken vond die ik nog niet had – leek het er deze maand net omgekeerd uit te gaan zien.

Na een iets rustigere periode kreeg ik plots echter weer enkele pakketjes toegestuurd waardoor mijn aanwinsten-aantal van deze maand veel hoger ligt dan ik had verwacht.

Vermits ik deze zondag jarig ben ziet het er bovendien naar uit dat ook de maand juli voor enkele nieuwe boeken zal zorgen. Ik kon onlangs immers mijn boekenbudget aanvullen en ik heb zo’n klein vermoeden dat ik die aanvulling ga gebruiken om mijn wishlist wat kleiner te maken. 😉

eigenaanwinstenjuni2016

Eindelijk zomer – Brenda Novak
De dochter van de imker – Santa Montefiore
Warm Bodies – Isaac Marion
Hostage to pleasure – Nalini Singh
Mine to possess – Nalini Singh
Visions of heat – Nalini Singh
Kijk! Jane scoort! – Rachel Gibson
Gezocht: Redder in nood! – Rachel Gibson

De dochter van de imker en Warm bodies kocht ik beide bij een bezoekje aan een voor mij nog onbekende kringloopwinkel. Eindelijk zomer vond ik bij de plaatselijke kringloopwinkel en de twee boeken van Rachel Gibson kocht ik bij Boekenfestijn waar een 2 kopen 1 betalen actie liep. De drie boeken van Nalini Singh bestelde ik bij The Book Depository.

aanwinstenjuni2016

Verborgen – Karin Slaughter – Harper Collins
Op zoek naar altijd – Jessica Probst – Boekerij
Eenzaam en extreem ver weg – Kate Ling – Moon
Vriendinnenzomer – Meg Donohue – Harper Collins
Een hele tour – Susan Mallery – Harper Collins
Met de stroom mee – Robyn Carr – Harper Collins
Een nieuwe horizon – Robyn Carr – Harper Collins
Hart tegen hart – Cara Connelly – Harper Collins

Ik werd opnieuw verwend door enkele uitgeverijen en daar ben ik nog steeds ontzettend blij om. Alleen zou ik er meteen ook wat extra leestijd kunnen bij gebruiken. Tot nu toe kon ik immers nog maar twee van bovenstaande boeken lezen. Ik weet dus ongetwijfeld wat te doen gedurende de komende weken.

inktenbloed

Ondertussen kwam hier ook nog een exemplaar toe van Inkt en bloed, Deze thriller van Lisa Unger – een schrijfster van wie ik tot nu toe nog niets las is uitgegeven bij Uitgeverij Manteau.

aanwinstenjuni2016c

Blijkbaar maakt het niet uit dat ik zolang mogelijk wacht met het inplannen van deze maandelijkse blogpost. Op het laatste moment lijken er toch nog steeds boeken bij te komen. Vandaag waren dat Voor altijd gezien van Marie Force (Boekerij) en Rood van Pierce Brown (LS Amsterdam).

aanwinstenjuni2016bibverkoop

En tja … alsof 19 nieuwe boeken nog niet voldoende was besloot ik na lang twijfelen om toch maar naar de grote boekenverkoop van de plaatselijke bibliotheek te gaan. Beschouw dat zwak voor boeken maar als een medische aandoening. Ik ben toch al een medisch unicum dus een kwaaltje extra kan er gerust nog bij. 🙂

Ik kocht enkele Libelle’s en twee edities van Knipmode. De tijdschriften kosten slechts 0,10€ per stuk en zowel Wife for hire van Janet Evanovich en Bitten van Kelley Armstrong waren beide 0,50€/stuk.

Wie goed kan tellen heeft ondertussen door dat ik op één maand tijd 21 nieuwe boeken aan mijn privé-bibliotheek kan toevoegen. Oops!

20160629_165122

Edit: Ja zeg, er lijkt deze maand gewoon geen einde aan deze blogpost te komen. Ik kreeg deze ochtend ook dit derde deel uit de Talon-saga toegestuurd. Je kan het jammer genoeg niet zien op deze foto (daar is mijn camera niet goed genoeg voor) maar ook dit boek heeft een mooie reliëf-bedrukking. Je kan elke schakel van de maliënkolder voelen als je erover wrijft. En ja, dat heb ik uiteraard gedaan. Meerdere keren zelfs.

Ook dit boek komt dus mee op mijn Nog te lezen-stapel terecht. Nu weten jullie dus meteen ook van welke boeken je de komende weken een recensie kan verwachten.

2 gedachten over “Aanwinsten juni 2016”

  1. Als ze dat nu bij boeken ook toevoegde, extra leestijd, dan zou dat wel schelen ja, haha. Ik heb Red Rising ook nog staan in de kast om te lezen. Ik ben er wel benieuwd naar gezien ik voornamelijk positieve dingen hoor.

    En even onthouden dat je zondag jarig bent. Dan kan ik je dan op twitter op zijn minst even een berichtje sturen. 🙂

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.