Right here, Right now #6

righthererightnowEen tijd terug zag ik bij Chantalia een blogpost verschijnen waarin ze haar volgers liet weten waar ze dat moment mee bezig was. Het boek dat ze las, een serie die ze volgde, een schrijfproject waar ze op dat ogenblik aan werkte, … Op zich een vrij eenvoudig concept, maar ik vond het een heel leuk ideetje. Het leek me dan ook een tof idee om jullie eventjes te laten weten waar ik mee bezig ben op het moment dat ik deze blogpost aan het inplannen ben.

Boek – Ik begon het jaar met een rustige leesmaand en het ziet er naar uit dat er ook in december niet zoveel gelezen wordt. Momenteel ben ik echter net begonnen in Val en Verlossing van Leigh Bardugo.

Film – Het lijkt wel alsof ik nu plots op één maand tijd evenveel films zie als anders in drie maanden. Zo ging ik met een vriendin naar Mockingjay Part II zien in de cinema en keek ik thuis samen met de echtgenoot ondermeer naar The Avengers: Ultron, Dracula Untold, Focus en gisteren nog naar Kill Bill I.

Serie – Vorige week reed ik ondanks de gietende regen heel enthousiast naar de bibliotheek om het zesde seizoen van Supernatural in te ruilen voor het zevende. Ik was er helemaal van overtuigd dat deze dvd-box wel binnen zou zijn vermits je series doorgaans in volgorde bekijkt – jammer genoeg had ik het bij het verkeerde eind en was de box niet alleen uitgeleend maar ook nog is gereserveerd door een andere lener. Ik besloot uiteindelijk om het tweede en derde seizoen van Vampire Diary’s mee te nemen. Tja, Damon & Stefan zijn voor mij toch geen volwaardige vervangers van Dean, Sam en Castiel hoor. Trouwens … ligt het aan mij of heeft die Stefan veel weg van Justin Bieber?

20151210_113437Muziek – Ik reorganiseerde onlangs mijn cd-collectie, waardoor mijn favorieten nu steeds binnen handbereik liggen. Momenteel liggen het debuutalbum van Blood Red Shoes, Origin of Symmetry én The 2nd law van Muse én het debuutalbum van Royal Blood naast de cd-speler.

Menu – Die ziet er door de Kerstdagen iets feestelijker uit als anders. Gisteren aten we hutsepot, straks een vegetarisch stoofpotje en morgen wortelpuree met griezelburger. Halloween is uiteraard al even voorbij, maar er liggen nog enkele van die burgers in de diepvries. Donderdagavond eten we bij mijn schoonouders, vrijdag eten we rustig met ons tweetjes thuis en zaterdag is het gourmet bij mijn ouders. Zondag staat er een zalmburger en stoomgroenten op het menu ter compensatie van al dat lekkere maar zwaardere feesteten.

blood-kiss-j-r-wardAanwinst – De laatste aanwinst voor mezelf was het recentste boek van J.R.Ward. Eigenlijk vermeld ik hier steeds enkel de boeken die ik kocht. Ik kocht echter ook een heel deel kerstpakjes, een gigantische voorraad vruchtenthee en drie felgekleurde leggings.

Recentst gelezen blogpostWaarom ik zo dol ben op kerst (in boeken) van The Book Review

Recentst ingeplande blogpost – De recensie van Nachtelijke Ontmoeting

Recentst creatieve project – Het eindresultaat ga ik jullie nog niet laten zien, maar mijn laatste creatieve project (naast een massa kerstkaarten) is het nieuwe DIY-project dat nog op de blog moet verschijnen. Ik ben ook nog bezig aan een tweede scoodie in blauwtinten

kerstkaarten-2015Geschreven – Tja, die massa zelfgemaakte kerstkaarten moest uiteraard ook van een kerstwens worden voorzien. Ik heb dus een heel aantal kerstwensen geschreven, maar ook een Amnesty-brief en een Amnesty-kaartje om iemand een hart onder de riem te steken.

4 gedachten over “Right here, Right now #6”

  1. Leuke rubriek is dit! Altijd een klus hé die kerstkaartjes schrijven, maar het heeft ook wel weer wat. Het hoort echt bij de pret voor kerst vind ik. Fijne gerechten staan er op het menu, hopelijk hebben jullie ervan genoten.

    1. Hihi. Blijkbaar heeft hij een intrigerende naam. Maar in werkelijkheid is het een hamburger die onze plaatselijke beenhouwer enkel tijdens de Halloween-periode verkoopt. Er zitten peren in verwerkt, maar verder weet ik eigenlijk niet wat er nog meer van speciale ingrediënten in zit.

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.