Foto-update #58

fotoupdate1Sinds ik deze foto-update door een drukkere blog-planning slechts tweewekelijks post, staat er hier doorgaans een heel aantal foto’s op jullie te wachten. Ook de voorbije twee weken heb ik weer wat foto’s voor jullie verzameld. Hopelijk vinden jullie het leuk om te zien wat ik naast lezen nog allemaal uitsteek.

Het lijkt vrij lang geleden sinds de vorige editie van deze Foto-update. Iets meer foto’s dus en een nieuwe poging tot beknoptheid wat tekst betreft. 😉

vindingrijkepostbode1 vindingrijkepostbode2

Vindingrijke postbodes – niet één maar twee keer op dezelfde dag 🙂

gangabdij

Op bezoek bij Oma

kringloopwinkel

Deze kringloopwinkel was meerdere maanden gesloten wegens verbouwing maar hun boekenhoekje ziet er nu wel veel gezelliger uit.

20151118_113508

Optimistisch én vooruitziend. Daarom kocht ik alvast extra knijpers om de kerstkaarten op te hangen.

wolwibra

Het was alweer even geleden sinds ik wol kocht. Aan deze kleurcombinaties kon ik niet weerstaan en ondertussen heb ik al meteen een nieuwe Scoodie opgezet.

boekenfestijnmechelen2015

Veel regen maar gelukkig was het net die dag het Boekenfestijn. Ik vergat voor het gemak even dat ik nog heel wat ongelezen boeken heb én niet voldoende tijd. 🙂

aanwinstenboekenfestijnmechelen

Al bij al was ik vrij braaf en beperkte ik me tot deze vier paperbacks … (Lijkt die kerel nu wat op Peeta of gaat mijn verbeelding met me op de loop?)

voorleesboeken

en deze twee voorleesboeken als geboortecadeautje.

geboortekaartje

Vermits onze familie weer wat groter werd maakte ik alvast dit gepersonaliseerde geboortekaartje.

pastaalforno

Ook probeerde ik de Pasta al Forno uit het kookboek Pasta, risotto en gnocchi van Janneke Philippi

kerstkaarten2015

en ik legde de laatste hand aan de laatste kerstkaarten. Momenteel heb ik 40 zelfgemaakte exemplaren klaarliggen en daar zou ik normaal net mee moeten toekomen. Volgend jaar zal ik dus toch nog maar wat vroeger beginnen zodat ik er meer kan maken voor eventuele geïnteresseerden.

centerparcs2015

Het uitzicht vanuit ons Centerparcs-appartementje zag er vrij sprookjesachtig uit. Al was ik tussen kleine wandelingen door voornamelijk naar de bladzijdes van mijn boeken aan het kijken.

quotehardeleugen

Dankzij Lisa wist ik al dat ik op de achterflap van Harde Leugen stond, maar nu het boek ook aankwam kon ik het meteen in het echt bewonderen.

quoteinbedmeteenmiljonair

Onlangs ontdekte ik tijdens het lezen ook onverwachts een bekende quote op de achterflap van dit boek van Jessica Clare. De eerste lezersreactie komt uit mijn recensie van het eerste boek uit de Miljonairsclub-serie.

boekennerdliefde

Boekennerd-liefde! His & hers – oftewel … wanneer zelfs de boeken elkaar mooi aanvullen. 😉

cadeautjeellis

Terwijl ik langs buiten de ramen aan het kuisen was stond mijn echtgenoot plots met een postpakketje voor het raam te zwaaien. Dankjewel lieve Ellis!

kleurboekharrypotter

en vermits jullie je nu ongetwijfeld afvragen wat er in dat lieve pakje zat … dit kleurboek van Harry Potter!

projectpenvrienden

Handgeschreven kaartjes en brieven lijken soms wel met uitsterven bedreigd. Deze school heeft echter een project opgestart waarbij kinderen brieven schrijven naar ouderen die in een dagverzorgingscentra verblijven en dat vond ik een heel mooi initiatief.

kaartjepost

Ik ben niet de enige die nog steeds kaartjes stuurt hoor. Toen we terug thuis kwamen uit verlof vond ik immers dit lieve kaartje tussen de post. Dankjewel Annelies!

13 gedachten over “Foto-update #58”

  1. Die kringloopwinkel ziet er echt tof uit! En door je foto’s van het boekenfestijn verheug ik me nog meer op de editie in Gent volgende week 😀

  2. Ooh een kleurboek van Harry Potter, hoe geweldig!! En heel leuk dat je op de achterflap staat 🙂 Die Pasta al Forno ziet er trouwens héérlijk uit!

  3. Wat een mooie en gesorteerde kringloopwinkel zeg! Hier is het altijd een puinhoop. En die jongen lijkt inderdaad op Peeta, ik zie het ook 😉 Wat een gaaf kleurboek! Ik ben deze ook al tegen gekomen, maar aangezien ik er nog twee (onaangeraakt) heb liggen laat ik het maar aan mij voorbij gaan. Hebben jullie een leuke vakantie gehad?

    1. Phew, dan ben ik toch niet de enige die dat denkt. Ja hoor, die midweek in Centerparcs was ondanks het slechte weer erg ontspannend én daardoor ook ongelooflijk snel voorbij. 😉

    1. Volgend jaar moet ik waarschijnlijk nog wat vroeger beginnen. Want af en toe vraagt er iemand of ik er nog in reserve heb en dat is nu niet het geval.

      1. Ah, maar verkoop jij je kaarten dan? Want in dat geval is het inderdaad logischer dat je er al zo vroeg aan begint (en moet ik mij minder schuldig voelen dat ik nog niet begonnen ben 😉

        1. Afgelopen jaar werden er enkele kerstkaarten door vrienden en familie gekocht. Dit jaar had ik al werk genoeg aan de 40 exemplaren die we zelf gaan versturen. 😉

          1. Maar je kan mensen wel nog steeds doorverwijzen naar één van mijn aanwinsten-blogposts wanneer men zegt dat je te veel boeken koopt. Dat excuus is wel nog steeds geldig. 😉

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.