Leesmarathon

 

leesmarathonEigenlijk zou ik nu druk bezig moeten zijn met de nieuwe blogpost en wekelijkse site-update … maar die zal dus een weekje moeten wachten dit keer. Ik doe immers dankzij een tip van een vriendin voor het eerst in mijn leven mee aan een Leesmarathon. Als grote boekenworm stond ik dus echt nog wel een beetje achter en daar breng ik momenteel verandering in. Dus is er deze week geen tijd om verder te werken aan de site vermits ik tot volgende week maandag 12u met mijn neus in de boeken zit.

 

Misschien maar goed ook, vermits het komende weekend ontzettend warm gaat worden en het dus eigenlijk niet verantwoord is om iets actief te doen. Ideale weersomstandigheden voor de leesmarathon dus. 🙂

 

Ondertussen zijn “Wat spook jij uit” van Sophie Kinsella en “Deadline” van Rachel Ward al uitgelezen en ben ik begonnen in “De Huwelijksval” van Jennifer Probst.

 

Maar jullie hebben dus nog wel een uitgebreide blogpost van me te goed. Eentje met mijn nieuwe verjaardags-aanwinsten … zowel de boekenkasten als de dozen met knutselmateriaal zijn weer wat aangevuld. Met een foto van het eindresultaat van mijn eerste zelfgemaakte confituur. Met een originele smaakcombinatie (al zeg ik het zelf). Een onverwachts pakje dat aan de voordeur op me lag te wachten. Nieuwe kaartjes, die je al wel kan bekijken op mijn Pinterest en Facebook-pagina, maar nog niet op deze site.

 

Tot volgende week!

 

Reacties maken me helemaal blij. Laat me dus gerust weten wat je van deze blogpost vindt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.